Problemer i paradis? Realitypar sletter hinanden

Meget tyder på, at de to realitypersonligheder har knas i forholdet.

'Ex on the beach'-parret Teitur Skoubo og Teresa Ovenberg er tilsyneladende ikke helt på god fod.

I hvert fald har begge parter valgt at slette hinanden på Instagram, og i en story afslører Teresa, at hun er på udkig efter et nyt sted at bo.

LÆS OGSÅ: Christiane fik sjælden sygdom: Det var ulideligt

- Jeg skal bare flytte hurtigst muligt, lyder det fra 'Ex on the beach'-skønheden.

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Teresa Ovenberg og Teitur Skoubo - dette har ikke været muligt at indhente i skrivende stund.

Det kommer formentligt som et chok for de fleste, hvis kærligheden skulle vise sig at være brast mellem de to - og måske endda for dem selv.

Det er nemlig ikke mere end fire dage siden, at Teresa i forbindelse med et opslag omhandlede hendes virksomhed Ovenbearg Beauty, også sendte en kærlig hilsen til Teitur.

LÆS OGSÅ: Lea og Sami udvider familien

- Tak til dig! Uden dig ville jeg ikke klare det, lød det.

I kommentarsporet har Teitur da heller ikke holdt sig tilbage med at rose sin - måske daværende - udkårne.

- Du er en verdenskvinde, skriver han blandt andet.

Sammen gennem voldsdom

Parret har også før bevist, at de formår at holde sammen i tykt og tyndt.

Teitur har det seneste år været igennem tre retssager. Først blev han kendt skyldig for voldtægt i byretten, dernæst frikendt for voldtægt i ankesagen i landsretten, hvor han i stedet blev dømt for vold og senest i byretten igen, hvor han fik sin tredje voldsdom.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne i chok: Ikke til at kende

Teresa var kun til stede ved den første af de tre retssager, men stod klar til at tage imod realitystjernen så snart, han blev løsladt.

De to fandt sammen første gang på Færøerne i 2016, men har siden haft perioder væk fra hinanden, hvor Teitur blandt andet deltog i 'Paradise Hotel'.

De blev genforenet, da Teresa dukkede op som Teiturs eks i datingprogrammet 'Ex on the beach', og de to blev kærester igen i foråret 2021.

LÆS OGSÅ: Philip May afslører ny karriere