Petra Nagel gravid for tredje gang: Det spiser jeg hele tiden

Den 39-årige tv-vært fortæller nu om de tre første måneder af sin graviditet.

Petra Nagel har tidligere udtalt, at hun drømmer om at få rigtigt mange børn. Så selvom hendes tredje graviditet ikke var planlagt, blev den 39-årige tv-vært lykkelig, da testen viste to streger for tre måneder siden.

LÆS OGSÅ: Se alle de kendte på den røde løber til Echo Prisen 2023

Trods en glædelig overraskelse har de tre første måneder ikke været en dans på roser.

- Jeg har det godt nu. Jeg er ovre de første tre måneder. Så jeg har ikke så meget kvalme mere, og jeg har ikke så meget ubehag ved at være til, forklarer Petra.

LÆS OGSÅ: Store stjerner optræder til ‘X Factor’-finalen

Til at dulme kvalmen har Petra dog sit eget trick - eller rettere sin egen craving.

- Jeg craver ekstremt meget smørrebrød og appelsiner, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Personlig hyldest i 'Sommerdrømme': Jeg følte, han var med os

De mange spørgsmål

Petra Nagel venter nummer tre med sin mand Asbjørn Munk. Sammen har de i forvejen sønnen Pelle på fire år, og datteren Rosa på to år - og reaktionerne fra de to børn var vidt forskellige, da de fik at vide, at de skulle være storebror og storesøster.

- Jeg sagde det til mine børn i går. Den yngste forstår det ikke. Hun er to år. Men den store han har mange spørgsmål. Må jeg se din mave? hvorfor er den ikke større? Er det ligemeget om det er en lillesøster eller en storebror?.

LÆS OGSÅ: Her er ‘Alene i vildmarken’-rekorden

Petra Nagel regner med at gå på barsel en måneds tid før sin fødsel, ligesom hun har gjort de to tidligere gange. Dog er der en ny udfordring denne gang.

- Jeg er begyndt at lave mere og mere 'Go' Morgen Danmark', og det kommer til at blive lidt en udfordring at skulle være meget træt og skulle rigtigt tidligt op.

Den garvede tv-vært tager dog udfordringen i stiv arm.