'Paradise'-vinder i ekstase: En drøm går i opfyldelse

Der er ikke et øje tørt hos Zilas Gregersen, hvis liv snart tager en stor drejning.

Zilas Gregersen, der i selskab med Louise Hjort vandt den allerførste sæson af 'Paradise' i 2022, har god grund til at smile ekstra stort for tiden.

Mandag fik han nemlig svar på, at han er blevet optaget på sin drømmeuddannelse på Musicalakademiet på Den Danske Scenekunstskole i Fredericia.

LÆS OGSÅ: Helena Witt åbner op om aldersforskellen

Forud for de glædelige nyheder har Zilas ad flere omgange været til optagelsesprøver i den jyske by - senest den forgangne weekend, hvor de ansøgere, som var gået videre til næste runde, var på bootcamp.

Ifølge 'Paradise'-stjernen er intet mindre end 135 ansøgere blevet skåret ned til otte gennem et intenst udskillelsesforløb - derfor var det da også svært for Zilas at få hænderne ned, da det mandag stod klart, han var nået igennem nåleøjet.

- Det var fuldstændig sindssygt. Chancen for at komme ind er jo virkelig lille, og chancen for at komme ind første gang, man søger, er endnu mindre. Folk søger normalt flere år, før de kommer ind, forklarer han til Realityportalen og fortsætter:

- Så jeg er meget stolt og meget glad, og jeg faldt nærmest bare ned på mit gulv og begyndte at grine og græde på samme tid, da mailen tikkede ind. Det var bare lettelse, glæde, stolthed og taknemmelighed.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: 'Bagedyst'-deltager genkendt af verdensstjerne

Selvom uddannelsen i sig selv er en drøm for paradisoen, så betyder det også, at Zilas må vende snuden mod Jylland og flytte til Fredericia i løbet af sommeren.

- Selvfølgelig er det lidt øv at skulle forlade København, men jeg gør det jo, fordi jeg gerne vil forfølge den her drøm, lyder det fra Zilas, der fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-deltager i babylykke: Far igen

- Men det er også noget af det, der har været tiltalende ved uddannelsen, netop at det kommer til at ændre mit liv markant og skrælle en hel masse ting væk. Jeg kommer til at starte et helt nyt kapitel.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer modtager grufulde beskeder efter sårbar video