Paprika Steen fylder 60 år: - Jeg kan slet ikke overskue det

Skuespilleren ser frem til den store fejring, men har også sine forbehold.

I den nye tv-serie 'Nama Stay' kæmper Paprika Steen for at være den perfekte vært, men privat kender hun sine begrænsninger, når det gælder arrangementer med mange gæster.

Alt det praktiske ved sin 60-års fødselsdag i november planlægger hun at overlade til en professionel.

– Ligesom en wedding planner, så finder jeg en til at arrangere min fødselsdag. Jeg kan slet ikke overskue det selv. Jeg er til gengæld god til at lægge en bordplan. Det er en kunst. For hvem kan sidde en hel aften ved siden af hinanden? Det er som at spille Tetris. Hvis man flytter én, så rykker alt sig. Det tager mig også en uge, fortæller skuespilleren, der har svært ved at se sig selv i den nye rolle som 60-årig.

LÆS OGSÅ: Umut Sakarya i biluheld i Japan

– At fylde 60 er jo vildt. Jeg synes heller ikke, jeg ligner en på 60 år. Men jeg bliver sgu 60, siger hun hovedrystende. Fredag er der på DR TV streamingpremiere på alle syv afsnit af komedieserien 'Nama Stay', hvor hun og Lars Brygmann, 67, spiller et ægtepar, som med store ambitioner åbner et glampingsted.

LÆS OGSÅ: Grev Nikolai jubler: Ny titel

Artiklen fortsætter under billedet...

– Der er lidt 'Halløj på Badehotellet' over det. Det går lidt galt, og de kan ikke helt leve op til deres egne standarder, fortæller Paprika. Gæsterne på 'Nama Stay' viser sig også at være langt mere krævende end ejerne havde forventet. Noget som Paprika sagtens kan sætte sig ind i.

LÆS OGSÅ: Charlotte Bøving på operationsbordet efter vildt styrt

– Jeg har rejst meget i Grækenland, og der har været nogle små pensioner, hvor det er gået helt galt. Med årene er jeg blevet bedre til at være gæst, men ikke god nok. Da jeg var yngre, var jeg sådan meget, ”Det her værelse vil jeg ikke bo på”. Jeg er nok det, man kalder ”high maintenance” (meget krævende, red.), indrømmer hun blankt.

LÆS OGSÅ: Andreas Jessen i kæmpe tv-brøler

Man kan se den nye serie 'NamaStay' på DR TV lige HER.

Paprika Steen og Lars Brygmann spiller igen et festfyrværkeri af et ægtepar.
Paprika Steen og Lars Brygmann spiller igen et festfyrværkeri af et ægtepar.
På rollelisten er også Magnus Haugaard, Johannes Nymark og Lærke Winther Andersen.
På rollelisten er også Magnus Haugaard, Johannes Nymark og Lærke Winther Andersen.