Charlotte Bøving på operationsbordet efter vildt styrt

Tv-lægen kom rigtig galt afsted i et cykelstyrt.

- Det har været en ordentlig omgang.

Sådan fortæller tv-læge Charlotte Bøving til HER&NU om den forgangne uge.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-par er blevet gift: Kom for sent med vilje

Efter et styrt på sin cykel mandag aften, hvor hun pådrog sig et brud på kravebenet, måtte hun nemlig tilbringe flere dage i en hospitalsseng, før hun torsdag skulle en tur på operationsbordet.

- Alt strittede bare i alle retninger - den yderste del af mit kraveben var banket helt om, nærmest på bagsiden af skulderen, og den midterste del af kravebenet strittede så opad og var på vej ud gennem huden, fortæller Charlotte.

Operationen, hun måtte undergå, var derfor yderst kompliceret, og der måtte to overlæger til jobbet.

- Jeg har fået en metalskinne og ni skruer ind. Og så har jeg jo også ødelagt en masse ledbånd i skulderen, der gjorde, at de hele bare lignede et bombekrater, så de har lavet et spyd, der borer ned igennem knoglen, så ledbåndene bliver holdt tæt sammen, forklarer tv-lægen.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer' er fortid: Tina Lund afslører nyt tv-tilbud

Selvom der er udsigt til en hel del genoptræning, og udsigterne for bedring kan vare op til et halvt år, må Charlotte siges at være ved godt mod, og hun mærker da også allerede fremskridt, for hver dag der går.

- Jeg har smidt stort set alt smertestillende nu. Det eneste, jeg får, er panodil og ibuprofen. Og jeg er begyndt på lange gåture, fortæller hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Efter indlæggelse: Thomas Evers Poulsen giver status

- I dag har jeg også siddet på en spinningcykel i en halv time og fået gang i benene igen, så jeg er meget fortrøstningsfuld, men det kommer til at tage lidt tid.