Pressemøde om Formel 1, Viasat, 2020 Nicolas Kiesa
Pressemøde om Formel 1, Viasat, 2020 Nicolas Kiesa

Nicolas Kiesa er blevet forlovet

Formel 1-ekspert Nicolas Kiesa har skiftet titlen "kærester" ud.

Den tidligere danske racerkører og nuværende tv-ekspert ved Viasats Formel 1-udsendelser, Nicolas Kiesa, er blevet forlovet. Det oplyser han på Instagram og Facebook.

Artiklen fortsætter under videoen:

- Lidt over 10 år har vi kendt hinanden, og med over 6 års kæresteri er det nu slut, så vi har taget en beslutning om at tage det et kæmpe nøk op, vi er nemlig blevet forlovet nu, skriver Nicolas i oplaget.

Nok er de forlovet, men det er ikke sket på traditionel vis, som når manden er nede på knæ.

- Jeg kan ikke være i mig selv af glæde, fordi vi er “ment to be”. At blive forlovet og gift er rigtig god gammeldags manér, og det er vi begge vilde med. Jeg har ikke decideret friet til Amanda endnu, men jeg har advaret hende, og jer nu, at det kan ske når som helst, afslører Nicolas.

LÆS OGSÅ: Sarah Bro viser ny kæreste frem

Ikke desto mindre betyder forlovelsen meget for Nicolas.

- Ringen på din finger symboliserer, at jeg har valgt dig som mit livs partner, ringen symboliserer, at jeg sætter dig over alt andet og alle andre - og vigtigst af alt lige nu, så symboliserer den ring også, at jeg på aller helligste vis har svoret dig min troskab og aldrig vil forlade dig eller dine livs drømme, så længe mit hjerte slår, slutter han.

LÆS OGSÅ: Christophers store filmdebut: Jeg har fået smag for det

Se hele opslaget og de fine billeder her: