Nicolai Jørgensen er tryg ved kollegaerne: Alle har snavet hinanden

Holdet bag tv-serien 'Carmen curlers' har arbejdet meget tæt sammen i en del år nu.

Nicolai Jørgensen, 34, fik tilbudt at vende tilbage til Grønnegårds Teatret i denne sæson og spille med i 'En ideel ægtemand', men måtte takke nej.

Sammen med resten af 'Carmen curlers'-holdet er han lige nu i gang med møder og kostumeprøver forud for nye optagelser.

LÆS OGSÅ: Efter operation: Emil tilbage på Havana

– Alt lover rigtig godt, lovede skuespilleren, da han i sidste uge kom til premiere på Grønnegårds Teatret. Holdet bag 'Carmen curlers' har arbejdet meget tæt sammen i en del år nu.

– Man bliver jo meget tætte. Jeg har lige talt med vores tilknyttede intimkoordinator, og jeg sagde bare: ”Prøv lige at høre. Nu har hele produktionen snavet på hinanden i to sæsoner, så vi behøver ikke det helt store”, sagde han. Det betyder noget for skuespillerne, at de kender hinanden godt, når de skal være intime sammen.

– Vi kan bare nå meget længere, fordi vi er trygge ved hinanden. Jeg kan huske, da Joachim Fjelstrup og jeg skulle optage sjette afsnit, var vi i starten meget pæne og spurgte: ”Må jeg kysse dig i denne her scene?”, og til slut i den blok, der snavede vi bare hinanden for et godt ord uden at spørge om lov. Der var vi ligesom nået til, fortalte Nicolai Jørgensen grinende.

LÆS OGSÅ: Rasmus Bjerg afslører store forandringer i familien: - Det er mærkeligt

'En ideel ægtemand' spiller frem til 24. august.