IKKE SET PÅ TV: Petra fik akutte SMS'er

Den 39-årige tv-vært havde nok at se til under optagelserne til 'Bachelorette'.

Selvom den 39-årige tv-vært ikke har hovedrollen i det populære datingprogram 'Bachelorette', spiller hun alligevel en stor og vigtig rolle for de medvirkende - især for de to bachelorettes Lissa og Sofie.

LÆS OGSÅ: Pelle Hvenegaard: Sådan går det med familieforøgelsen

- Det har virkelig været en god sæson at filme, også fordi jeg kunne mærke, at da vi var i gang (med at filme, red.), kom der nogle temaer op, der var vigtige og interessante, fortæller hun til HER&NU/Realityportalen, da vi møder hende til 'Cirkus Summarum' i sidste uge.

Da 'Bachelorette'-sæsonen, som netop er ved at være ved vejs ende, blev filmet på Sri Lanka, havde Petra taget sin familie med. Derfor har tv-værten også skullet multitaske, da hun mellem optagelserne måtte løbe tilbage til sin bolig.

- Den her sæson der havde jeg en baby, som var tre måneder gammel, så jeg var i en tilstødende villa, og så var jeg der og ammede, hver gang jeg havde pauser, siger hun.

Fik SMS'er af produktionen

Lissa, som bekendt er en af de to bachelorettes i denne sæson af datingprogrammet, smed noget af en bombe ved et af programmets sidste roseceremonier. Her fik hun nemlig lov til at give sin sidste rose til Andreas H.

LÆS OGSÅ: Sofie i dilemma: Denne bejler ville få nøglen

Seere af programmet vil også vide, at Lissa, forud for roseceremonien, blev rigtig ked af det, fordi hun følte, at hun legede med bejlernes følelser.

Har man undret sig over, hvordan Petra har kunnet komme Lissa til undsætning så hurtigt i programmet, som hun gjorde, så er der faktisk en god forklaring på dette.

- Jeg fik SMS'er (fra produktionen, red.), når der var noget, der ligesom var 'nu har vi lige brug for dig', fortæller Petra, som normalt ville få besked fra produktionen, når hun skulle på.

- Da Lissa blev rigtig rigtig ked af det, fik jeg en SMS (fra produktionen, red.) om, at 'Nu er det nu, smid alt, hvad du har i hænderne, du skal komme nu', siger hun og fortæller, at deltagerne ikke selv skulle løse problemerne iblandt dem.

LÆS OGSÅ: Gustavs åndehul: Ro og bølgeskvulp

Selvom det kan være en udfordring at løse de omtalte problemer, er tv-værten glad for, at alt ikke altid går efter planen.

- Jeg har jo en meget lille rolle, en birolle (i 'Bachelorette', red.) kan man sige, og så er det faktisk dejligt, når vi går ud over manus på den måde, synes jeg, for så er det, vi viser, at det ikke bare er det her amerikanske format, hvor alting er så stift.