Michael Olesen efter premieren: Glad for ikke at være med

Skuffelsen har forvandlet sig til glæde hos den erfarne danser.

Det var en tydeligt skuffet Michael Olesen, der tilbage i august greb til tasterne og fortalte på Instagram, at han havde modtaget et af de største ØV-opkald nogensinde. Efter 15 sæsoner var han blevet vraget og skulle ikke være blandt danserne i jubilæumssæsonen.

LÆS OGSÅ: Petra afslører ny sæson 'Bachelorette': Tager hele familien med

Dagen efter 'Vild med dans'-premieren tropper han dog op med store smil på den røde løber til premieren på den nye 'Paw Patrole'-film i Cinemaxx og slog fast, at skuffelsen har lagt sig.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-deltager bliver landstræner

- Fordelen er, at jeg kan bruge en masse tid på dem her (familien, red.), så det er sindssygt dejligt. Vild med dans har altid været en stor del af mit liv, og selvfølgelig ville det være dejligt at være med. Men der er noget, der faktisk er endnu bedre, fortæller han og tilføjer:

- Jeg brugte i går aftes på Kokkedal station sammen med Felix, det er hans nye store hobby at kigge på toge, det havde jeg ikke haft tid til ellers. Vi stod der en halv times tid og kiggede på toge, og det var mindst lige så dejligt.

LÆS OGSÅ: Inden 'Vild med dans': Hun får Dulfi til at droppe smøgerne

Turen ud for at jagte sønnens hobby betød dog, at Michael måtte lade være med at heppe på sine tidligere kollegaer.

- Jeg har ikke nået at se gårsdagens show, det var ellers planen, men så lige pludselig stod jeg på Kokkedal station. Så jeg har ikke set det, men jeg hører, det var et fantastisk show, slutter han med et smil.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører: Havde krav til ny sæson 'Paradise'

Se hele interviewet øverst i artiklen.