Lukas skuffet over 'Bachelorette': Havde forventet noget andet

Lukas havde en forventning til programmet, men det levede ikke op til den.

Lukas er seneste ankomne i TV 2-programmet 'Bachelorette', og han havde en forventning om at komme til Sri Lanka for at date en masse, men det blev ikke helt, som forventet.

LÆS OGSÅ: Kendte danskere sættes i forbindelse med vild svindelsag

- Det kom bag på mig, hvor lidt man egentlig dater dem. Jeg var blevet fortalt, at det var meget intens dating, og det er det sikkert også for kvinderne, men det var ikke super meget, man så til dem, fortæller Lukas til HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

- Jeg havde lidt håbet på, at jeg kom ned til en masse dates, hvor man dykkede ned i nogle følelser, og ikke rigtig kunne komme væk fra dem, fordi der ikke var nogen mobiler.

Ifølge Lukas kan dating i Danmark godt være meget overfladisk.

- Hvis der er noget, man ikke kan lide ved en kvinde hjemme i Danmark, så kan man lige holde dem på afstand. Men jeg håbede, at man dernede kunne gå i dybden med de ting og arbejde med det ud fra et andet synspunkt i forhold til dating. Så at der ikke var så mange dates, var ikke helt det, jeg havde regnet med.

LÆS OGSÅ: Klippet ud af ‘Bachelorette’: Lissa og Sofies dårligste stjernematch

Lukas vidste godt på forhånd, at han ville komme ind senere.

- Jeg havde sagt ja til at komme ind senere, så jeg vidste også, at min tid var knap, og at jeg var nødt til at være intens fra start, og det var også det, jeg prøvede, forklarer Lukas.

Hvordan det går Lukas i 'Bachelorette' kan du se hver tirsdag, onsdag og torsdag på TV 2 Echo og TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Nicklas Bendtners nye look