Lissa efter roseceremoni: Jeg har fem favoritter

Udvalget af mænd skæres mere og mere ind til benet.

I dagens afsnit af 'Bachelorette' sagde Lissa og Sofie igen farvel til to mænd. Denne gang var det Nichlas og Jens, der stod for skud.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson skal til møde med statsministeren: En kæmpe sejr

Derudover er flere mænd begyndt at bekende kulør. Blandt andet valgte Peter i aften at takke nej til Lissas rose, og det er ifølge Lissa helt fint.

- Det har jeg det helt fint med. Jeg har fem favoritter på det her tidspunkt, og Peter var ikke en af dem. Der begyndte at være små ting fra Peters side af, der gjorde, jeg desværre mistede interessen i ham, fortæller Lissa til HER&NU/Realityportalen.

Hvem, der er Lissas fem favoritter, nævner hun ikke, men hun lægger ikke skjul på, at Andreas H. er iblandt.

- Jeg kan godt mærke, jeg er ved at blive glad for Andreas H. Vi har god øjenkontakt, hver gang vi ser hinanden i forbindelse med roseceremoni og mingling, og vi har jo også snakket og kysset en masse med hinanden, så det er klart, der er nogle følelser, der er begyndt at spire, fortæller Lissa, der også igen fik kysset med Andreas til mingling.

- Det er nok ikke helt tilfældigt, at Andreas H. og jeg får lov til at sætte os et sted, hvor vi kan kysse i fred, forklarer Lissa.

LÆS OGSÅ: Lukas skuffet over 'Bachelorette': Havde forventet noget andet