Lissa efter date med Peter: Fortryder ikke sin afvisning

Lissa tog ikke imod et kys fra Peter.

I dagens afsnit af 'Bachelorette' er Lissa Juul Paustian på date med Peter Vesterager. Her er der lagt op til en romantisk aften, og Peter gør da også sit til, at de kan forblive i en romantisk stemning.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Ex on the beach’: Mathias har fundet kærligheden

Men Peters forsøg på et kys bliver afvist af Lissa. Dog vælger hun at tale intimt med Peter og ligge tæt med ham. Efter daten fortryder Lissa dog ikke sin afvisning.

- Jeg har det ikke dårligt med at afvise ham, men jeg håber rigtig meget på, at han tager det på en pæn måde. Jeg syntes, det havde været en rigtig dejlig date, og jeg hyggede mig meget med ham den aften, men jeg havde brug for lige at mærke rigtigt efter, om det var Peter, jeg kunne lide, eller om jeg bare blev grebet af stemningen, fortæller Lissa til HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

- Stemningen var som man kan se rigtig god, og det var en dejlig date, derfor var det også rart bare at lægge mig ind til Peter og give mig lidt hen og komme tættere på ham på den måde. Det synes jeg ikke, at man nødvendigvis behøver at kysse for at kunne opleve den intimitet.

Om Peter er heldig at få et kys med Lissa på en anden date, vil tiden vise sig.

Se 'Bachelorette' hver tirsdag, onsdag og torsdag på TV 2 Echo eller TV 2 PLAY.

Peter på date med Lissa i 'Bachelorette'
Peter på date med Lissa i 'Bachelorette'