Efter ‘Ex on the beach’: Mathias har fundet kærligheden

Mathias Boje har fået en kæreste, siden han vendte hjem fra Brasilien.

Det er halvandet år siden, at 'Ex on the beach' blev filmet, og det betyder også, at der er sket en del i deltagernes liv, siden de gav den gas i Brasilien.

Flere af deltagerne har nemlig fundet kærligheden, siden de kom hjem.

LÆS OGSÅ: Basim indtager 'Paradise Hotel'

Det gælder også for 27-årige Mathias Boje, som er den første ex, der tjekker ind i villaen. Efter programmet har aarhusianeren nemlig fået en kæreste.

- Vi har været sammen i et par måneder, og hun er sød og dejlig. Hun hedder Cecilie, siger Mathias, som var ledsaget af sin udkårne til pressedagen for programmet.

- Det hele er også meget nyt for hende - hele det her set up, så vi tager det lidt i hendes tempo. Hun er med, så hun kan se, hvad det er for noget, og vi kan hygge os sammen med de andre.

Kommer I til at se programmet sammen?

LÆS OGSÅ: Efter ‘Ex on the Beach’: Troy og Lærke er blevet kærester

- Det har vi snakket om. Det tror jeg, vi gør. Det er længe siden, men jeg tror mest, at jeg tænker, at hvis situationen var omvendt, så ville jeg ikke gide at se hende kysse med alle mulige, siger han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-vært forlovet i Mexico

- Men hun har det egentlig rigtig fint med, at jeg er med i programmet, og jeg tror, vi tager et afsnit ad gangen. Jeg skal selvfølgelig se det, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Ny paradiso har fået barn efter 'Paradise'