Lasse Rimmer stolt af datteren: Endnu et 12-tal

Lasse Rimmers ældste datter er netop blevet student, men det har ikke været en leg at komme igennem.

Tv-vært og komiker Lasse Rimmers ældste datter, Pippi, fik for få dage siden hue på og kan sammen med tusinder af andre unge her til sommer kalde sig student.

LÆS OGSÅ: Lise Rønne vender tilbage som TV 2-vært

Den titel er Lasse Rimmer ved at revne af stolthed over.

- Hun satte sig et mål for små tre år siden, og hun indfriede det. Skolegang er en badeferie for nogle, mens andre er nødt til at lægge en helt anderledes overvældende arbejdsindsats, indleder Lasse et længere opslag på Instagram.

På det tilhørende billede kan man se, at Pippi har fået karakteren 12, der er den højeste på skalaen, for sin sidste mundtlige eksamen.

- Hun rundede sine mundtlige eksamener af med endnu et 12-tal. Men der er også mere beskedne tal på eksamensbeviset. Ingen af de tal har noget som helst med mit svulmende hjerte at gøre: Det er, hvad hun har lært af at træde videre i pedalerne, når bjerget føltes håbløst stejlt, og lysten til at hoppe af sadlen og give op var stærkest, der gør mig usigeligt stolt, fortsætter Lasse.

LÆS OGSÅ: Melvin Kakooza med glædelig nyhed

Karakteren betyder intet... og så alligevel

Selvom det ikke er Pippis karakterer, der får far Lasse til at revne af stolthed, så vil han lyve, hvis han sagde, at karaktererne ikke betyder noget.

- Jeg kommer aldrig til at fortælle mine børn, at karakterer er helt ligegyldige. For jeg synes ikke, at der er noget kærligt ved at lyve. Karakterer fortæller dig noget, men ikke alt, om hvad dine styrker og svagheder rent fagligt kan være. Det kan de faktisk godt bruge til noget, vores børn, på samme måde som det er noget værd at kende dagstemperaturen, selv om det tal alene langt fra fortæller en fuldstændig historie om, hvordan vejret er.