Knækket af kommentarer: Gravid 'Ex on the Beach'-stjerne bodyshamet

Tiden som gravid har bestemt ikke været nem for Michelle Vind.

Særligt et spørgsmål har Michelle Vind, der er kendt fra 'Ex on the Beach', undgået at svare på under sin igangværende graviditet. Hvad, der har overrasket hende mest i forløbet.

Men nu, med kun en uge til termin, er realitystjernen klar til at tage bladet fra munden. Det gør hun i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Teitur omringet af damer: Nu reagerer Teresa

I sin graviditet har hun nemlig oplevet at miste al kontrol over sine egne tanker, og pludseligt var det ikke muligt for hende at kaste de negative tanker og onde stemmer hen.

- Jeg har været utroligt ramt af en overflåd af had for min krop, en ekstrem frygt for mine evner som mor og generelt bare en følelse af, jeg ikke var god nok til noget. Mange, mange tårer er blevet spildt i min graviditet, og der har ikke skullet meget til, før jeg har knækket fuldstændig sammen og lukket mig inde i mig selv, skriver Michelle Vind i et opslag.

Modbydelige beskeder og ustyrlige hormoner

En anden ting, der er kommet bag på 'Ex on the Beach'-stjernen, er, at hun har modtaget utallige kommentarer om sin krop.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald stopper

Hun har måttet lægge øre til folk, der har beskyldt hende for at trække maven ind og bad hende spise mere, fordi vedkommende mente, at Michelles baby måtte sulte.

På billedet er Michelle i niende måned af graviditeten.
På billedet er Michelle i niende måned af graviditeten.

- Er I klar over, hvad det gør ved en kommende mor? Ens hormoner er ustyrlige. Så mine tanker om mig selv har været så modbydelige! Havde jeg ikke haft Jesper at græde ud ved, havde jeg ikke siddet her med styrken til at have ondt af disse mennesker, skriver Michelle og henviser til sin kæreste, som altså har været en stor støtte.

- Jeg kan endelig stå oprejst og huske på, at mennesker med behov for at nedgøre andre, er mennesker uden succes i deres liv, uden ægte kærlighed, og det dem, der skal se indad, ikke mig, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Afslører hemmelig aftale: Derfor så Alexander rødt

Til Realityportalen fortæller Michelle Vind, at de modbydelige kommentarer oftest er kommet på de sociale medier og beretter om kommentarerne og disses indvirken på hendes humør:

- Det lyder jo SÅ fjollet, når jeg ser tilbage, for jeg har jo holdt mig skide godt, og baby har været sund og rask hele vejen igennem. Så har ingen grund til at have haft til alle disse grimme tanker om mig selv. Det var bare ikke til at se, da jeg stod i det, at disse kommentarer ikke havde noget på sig, så det var hårdt for min psyke at komme igennem de første syv måneder.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor hastet på hospitalet