Jonas Vingegaard flytter til udlandet: For Fridas skyld

Jonas Vingegaard må flytte til udlandet for sin datters skyld.

Med sin anden sejr i Tour de France skrev Jonas Vingegaard sig sidste søndag ind i historien som et Danmarks måske største sportsnavne gennem tiderne.

LÆS OGSÅ: Blev vraget på tv: Nu er Linea tilbage i 'Landmand søger kærlighed'

Selv takkede den 26-årige Thydreng hele sit Jumbo-Visma-hold for at gøre det muligt, ligesom hustruen Trine også har gjort alt for, at han kunne nå til tops. Nu bliver det for en tid nødvendigt for Jonas at rykke til udlandet med familien. Og det bliver ikke mindst for den snart treårige datter Fridas skyld.

LÆS OGSÅ: Privatfly og specialdesignet Skoda: Sådan kommer Vingegaard til København

– Det bunder i, hvordan Frida har det. Hun har nok nået den alder nu, hvor hun skal til at have en hverdag med nogle legekammerater. Og det kan hun af gode grunde ikke have, når vi rejser meget rundt, siger Jonas' hustru Trine, 37, til Ekstra Bladet.

– Vi kan jo ikke bo i Danmark, for der er ikke nogen bjerge, desværre. Så det er klart noget, som vi kigger på, men det er udelukkende for hendes skyld.

LÆS OGSÅ: Gitte Nielsen flytter til Spanien: Et nyt liv

Is for millioner

De 500.000 euro, godt 3.7 millioner kroner, der fulgte med sejren i Tour de France, mente Frida i øvrigt skulle bruges på is. I første omgang lod hun dog til at stille sig tilfreds med endnu en af de store løvebamser, som far fik på podiet.

Hun har nu 27 i samlingen, og sætter ifølge Jonas pris på hver og en.

LÆS OGSÅ: Pernille Blume scorer nyt job

Efter et hektisk Tour de France hviler Jonas Vingeaard nu ud med familien.

– Jeg er glad og sindssygt stolt over at have vundet Tour de France igen. Det er svært at forstå, og jeg tror, at der går et par dage, inden jeg helt har forstået, hvor stort det egentlig er, sagde han ydmygt til TV2.

LÆS OGSÅ: Emil Midé Erichsen på eventyr: Vi gør det igen