Den tidligere cykelrytter Jesper Skibby og hans kæreste Mette vil have romantikken tilbage i deres liv. Se med i 'Skibby på frierfødder'.
Den tidligere cykelrytter Jesper Skibby og hans kæreste Mette vil have romantikken tilbage i deres liv. Se med i 'Skibby på frierfødder'.

Jesper Skibby i nyt program: Vil redde forholdet

Jesper Skibby og kæresten Mette har sagt ja til at få gnisten tilbage i forholdet for rullende kameraer.

Efter 17 års parforhold er romantikken forsvundet mellem den tidligere cykelrytter Jesper Skibby og kæresten Mette. Derfor har parret besluttet sig for at gøre en indsats for at få gnisten tilbage i hverdagen. Hvis det hele ender godt, vil Jesper fri til Mette - men siger hun ja?

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne er blevet far

Artiklen fortsætter under videoen af Mille Dinesen.

Parret ved godt, at de er blevet nogle sofakartofler, og at de er nødt til at gøre en aktiv indsats for at få sparket romantikken tilbage i parforholdet, hvis de for alvor skal kunne nyde hinandens selskab, når datteren flyver fra reden. Derfor beslutter de sig for at tilbringe mere kvalitetstid sammen - og arbejde med deres forhold.

Udover at kigge indad opsøger de alternativ hjælp udefra, blandt andet går Mette til trommehealing, og Jesper tager dem til øjenlægen i kærlighedens navn. Desuden skriver de hver især en liste med ønsker om, hvad de skal foretage sig sammen for at få gnisten tilbage. Listen afslører, at parret har hver deres idé om, hvad romantik er, men de tager begge ja-hatten på og springer ud i det i kærlighedens navn.

- Vi har nu været et par i over 17 år, og undervejs har vi gennemlevet mange livsforandringer og kriser. Men vi har altid valgt at blive sammen. Vores store kærlighed er vores datter Elisabeth, men vi må indrømme, at vi er røget i forældrefælden. Vi er gradvist gledet fra hinanden som kærester og har glemt at dyrke kærligheden, fortæller Mette Røpke, der er kærester med Jesper Skibby og fortsætter:

- Med programmet ønsker vi at vise, at jagten på kærligheden er svær og kræver, at man gør en indsats. Vi vil gerne være med til at bryde et tabu og sige højt, at tingene i et parforhold kan være svære, og at der skal kæmpes. Man kan godt ændre de roller, man er groet fast i. Forhåbentlig kan seerne blive inspireret til at kigge på deres egne forhold og kærlighedsliv, siger Mette Røpke i en pressemeddelelse om det nye program.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Stephanie viser nye tatoveringer frem: Til minde om svigermor

‘Skibby på frierfødder’ er en serie om det modne parforhold, familieliv og kærlighed - fyldt med sjove og rørende øjeblikke. Vi følger den folkekære, tidligere cykelrytters vej til fornyet kærlighed med kæresten Mette i håbet om, at forholdet bliver styrket så meget, at hun siger ja, når Jesper falder på knæ for hende.

Se med i de seks programmer på TV 2 CHARLIE og TV 2 PLAY fra 27. marts.

LÆS OGSÅ: 'Løvens Hule'-investor scorer nyt job