Jens Jacob Tychsen spillede med ødelagt ben: Glæden forsvandt

Selvom den sidste sæson af 'Badehotellet' kom godt i mål med en altid sprudlende Hr. Weyse, så er helingen af Jens Jacobs ben ikke lige så succesfuld.

Kort før optagelserne til den sidste sæson af 'Badehotellet' gik i gang, faldt Jens Jacob Tychsen så uheldigt, at han fik to knoglebrud og en ødelagt menisk i højre ben.

– Det var eddermanme svært. Meget af denne sæson er indspillet med en brækket fod. Så det har krævet noget. Især i starten var vi virkelig ude at skide, for der kunne jeg jo ikke stå eller gå eller noget som helst, fortæller en tydeligt påvirket Jens Jacob Tychsen, 48.

LÆS OGSÅ: Babylykke: Rasmus Seebach afslører kønnet

Det var med stor bekymring, at Jens Jacob fortalte produktionen om sit uheld.

– Jeg var nødt til at sige, at enten skriver I mig ud, eller også kommer han senere, eller er kommet til skade. Så sagde forfatterne: 'Det kan du bare glemme alt om! Der er intet af det, der kommer til at ske'. Så var jeg: 'Jamen, hvorfor?' Og de svarede: 'Weyse kan vi ikke bruge, hvis han er skadet. Vi skal ikke se Weyse i sidste sæson i kørestol eller på krykker. Det ville være fuldstændig galimatias. Og slet ikke skrevet ud. Det kan du glemme alt om'.

Så Jens Jacob måtte bide tænderne sammen og smerterne i sig.

– Det første vi lavede, var Weyse siddende ved klaveret, eller oppe på værelset, hvor jeg kunne stå og læne mig op ad en væg. Jeg var ude at lave noget eftersync (lægge stemme til optagelserne, red.), hvor jeg tænkte: 'Hold kæft, hvor ser jeg ud!'. Der kunne man simpelthen se, at jeg havde ligget stille i fire måneder. Jeg var jo stor og oppustet.

Artiklen fortsætter nedeunder billederne...

Badehotellet sæson 10 med karakteren hr. Weyse.
Badehotellet sæson 10 med karakteren hr. Weyse.
Badehotellet sæson 10.
Badehotellet sæson 10.

Det var ikke kun fysikken, som drillede Jens Jacob. Også mentalt kæmpede han.

– Jeg var virkelig ked af det i starten, og jeg kunne mærke, at det også gik på mit humør. Da jeg åbnede de første manuskripter, havde jeg meget svært ved at finde glæden, og jeg syntes overhovedet ikke, at det var sjovt. Det er svært at være sjov, når man er fuldstændigt amputeret.

LÆS OGSÅ: Dater i 'Kærlighed hvor kragerne vender': Sådan reagerede ekskæresten

Problemerne med benet fik også Jens Jacob til at frygte for sin karriere efter 'Badehotellet'.

– Jeg gik fuldstændig i panik og tænkte: 'Vi må bare aflyse alt, shows og koncerter'. Indtil én sagde: 'Hey, vent nu lige lidt, der er jo ikke noget i vejen med dit hoved. Folk de vil dig så gerne, at du sagtens kan gå ind på en scene med et par krykker og synge dine sange og være sjov alligevel. Lav sjov ud af det'. Det gjorde jeg så, og faktisk troede folk, at det var noget, jeg havde fundet på, da jeg kom på krykker.

LÆS OGSÅ: Keld og Hilda sælger millionvilla

Selvom den sidste sæson af 'Badehotellet' kom godt i mål med en altid sprudlende Hr. Weyse, så er helingen af Jens Jacobs ben ikke lige så succesfuld.

– Det går ikke, som jeg gerne ville have det. Jeg ved ikke, om vi arbejder med varige mén. Jeg synes, det er meget mærkeligt, at jeg ikke er længere i helingsprocessen, end jeg er.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Her er alle deltagerne i 'Den store juniorbagedyst'

Pressemøde på 'Badehotellet', sæson 10.
Pressemøde på "Badehotellet", sæson 10.