Iben Hjejle og Lars Ranthe sammen i hitserie på Viaplay

De to populære skuespillere Iben Hjejle og Lars Renthe spiller sammen i hitserie.

Til efteråret er Viaplays hitserie 'Honour' tilbage med Iben Hjejle og Lars Ranthe på rollelisten. Derudover bliver der et glædeligt gensyn med Alexandra Rapaport, Julia Dufvenius, Anja Lundqvist og Eva Röse i hovedrollerne.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Tobias Dybvad gift

Artiklen fortsætter under videoen af skuespillerne fra Cirkus Revyen.

LÆS OGSÅ: HAR DU SET DET? TV 2-klip er gået viralt

På trods af hovedkarakterernes erhverv - og med en fælles, tvivlsom fortid - balancerer de stadig på grænsen mellem rigtigt og forkert i deres kamp for kvinders rettigheder. 

- Jeg er enormt stolt af tredje sæson af 'Honour'. Jeg føler, at vi overgår os selv på alle niveauer. Sæsonen er underholdende, utrolig ubehagelig, og vi kommer til at opleve nye sider af vores karakterer. Mildest talt. En spændende sæson simpelthen, siger Alexandra Rapaport i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Prins Nikolai så på ringe med kæresten: Forlovelse på vej?

Det 18 måneder siden, vi sidst mødte de fire advokater. Og det begynder brutalt med et chokerende terrorangreb mod en stor gruppe kvinder. Angrebet viser sig at trække tråde til incel-bevægelsen – mænd, der er havnet i ufrivilligt cølibat og som deler et voldsomt kvindehad.

- Mænds vold mod kvinder er desværre et uudtømmeligt emne, som vi i 'Honour' tager et skridt videre. I denne sæson er hele samfundet udsat for fare, og vores karakterer står over for prøvelser, der virker umulige, siger Julia Dufvenius.

LÆS OGSÅ: Siggaards eksmand i nyt forhold: Scorer veninden

I denne sæson er de fire venner fra det juridiske kontor i Uppsala udsat for endnu større fare og endnu flere personlige dilemmaer, der både splitter og samler dem. Hvor meget kan venskab og loyalitet holde til, når hemmeligheder og løgne kommer op til overfladen?

- Vi vil gerne behandle det, der rører, forarger og skræmmer os. Det er det, der antænder vores vrede og gør vores serie ubehageligt presserende og spændende. Seerne har givet deres mening til kende, og derfor føles det fantastisk at give dem en ny, endnu skarpere sæson. Derudover medvirker nogle af Danmarks bedste skuespillere, siger Eva Röse.

LÆS OGSÅ: Ung mor i fertilitetsbehandling: Vi vidste, det kunne blive en realitet

'Honour' har premiere den 12. september på Viaplay.