Her er årets newcomer 2023: Jeg er overvældet

Særligt én tv-kendis har fundet vejen ind i læsernes hjerter i år.

De seneste dage har Realityportalens læsere kunne stemme om, hvilken ny realitydeltager der har gjort størst indtryk på dem gennem det seneste år.

LÆS OGSÅ: Janni Ree under kniven igen: Ny øjenoperation

Det er nu afgjort, og årets newcomer 2023 er Thomas Berg, der bagte sig ind i seernes hjerter, da han i denne sæson af 'Den store bagedyst' indtog teltet med selvtillid, charme og lækkert hår.

LÆS OGSÅ: Ærlige Thomas: Det var ren overlevelse

I programmet blev Thomas hurtigt en seer-favorit, og kærligheden hænger tydeligvis stadig ved, efter programmet er slut, for tv-stjernen har fået hele 30 procent af læsernes stemmer - hvilket er tre gange så mange stemmer som andenpladsen.

- Det er da meget overvældende at få så mange procent af stemmerne, lød det fra Thomas, da Realityportalen præsenterede ham for resultatet.

Der er sikkert mange, der håber på at se meget mere til Thomas på skærmen i fremtiden, og det er han da heller ikke afvisende overfor.

- Det kunne da være sjovt at lave noget mere tv, men det skal lige være det rette format. Gider ikke stille op i hvad som helst, lyder det fra Thomas, der tilføjer, at 'Vild med dans' kunne være sjovt.

LÆS OGSÅ: Helena Witt tager bladet fra munden: Jeg har grædt virkelig meget