Gitte Nielsen.
Gitte Nielsen.

Gitte Nielsen har fået to nye hofter: Endte i kørestol

I en samtale med veninden Sharon Osbourne for magasinet 'Interview' fortæller den danske Hollywoodstjerne om sit store vægttab efter hofteoperationerne.

Da Gitte Nielsen for et par måneder siden fik comeback som model ved Balenciagas store show i Los Angeles, frygtede den 60-årige skuespiller, at hendes nye hofter ikke ville kunne holde til de 18 centimeter høje hæle.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører nyt om baby

Artiklen fortsætter under videoen...

Men det lykkedes hende at gennemføre. Noget hun ikke mindst tilskriver sit store vægttab over de seneste år.

– Min venstre hofte var så dårlig, at jeg sad i kørestol i et halvt år, inden jeg fik den ordnet. Så blev jeg gravid med Frida, og jeg sagde, at jeg ville have den højre skiftet, det øjeblik jeg havde født hende, så jeg kan løbe efter hende. Det er den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget, fortæller Gitte Nielsen i en samtale med veninden Sharon Osbourne, som magasinet 'Interview' bringer.

Her afslørede hun også, at hun for to år siden vejede 80 kilo, men nu har tabt sig 17 kilo og har det bedre end nogensinde.

Gitte Nielsen ved Balenciaga-showet.
Gitte Nielsen ved Balenciaga-showet.

Sammen med sin italienskfødte mand, Mattia, 46, og deres snart seksårige datter Frida, flyttede Gitte sidste år til Spanien, og det betyder, at de er kommet meget tættere på deres familier.

LÆS OGSÅ: Andreas Christensen sætter vild rekord

– Nu er vi i Marbella, og jeg ser min 80-årige mor hele tiden. Vi er meget tætte, og det samme gælder mine fire voksne sønner. Alt er lige rundt om hjørnet, når man er i Europa, fortæller hun begejstret.

LÆS OGSÅ: Umut Sakarya i biluheld i Japan

I sidste uge blev Gitte spottet med sine hunde på stranden nær sit hjem i Marbella.
I sidste uge blev Gitte spottet med sine hunde på stranden nær sit hjem i Marbella.
Gitte med sin mor, Hanne, der bor på Fyn.
Gitte med sin mor, Hanne, der bor på Fyn.