Geggo indrømmer: Jeg har et kæmpe issue med de her mennesker

Geggo og Cengiz er ved at planlægge en tur til Dubai, men der er nogle mennesker, Geggo forsøger at undgå.

'Familien fra Bryggen'-stjernerne Stephanie Karma Salvarli, der også er kendt som Geggo, og manden, Cengiz Salvarli, er ved at planlægge en ferie til Dubai efter at have holdt sommerferie i Danmark. Det taler de om i deres podcast 'Geggo & Cengiz - Helt Ærligt'.

LÆS OGSÅ: Jeanette Ottesen viser hemmelig kæreste frem

Men når de bestiller, er der nogle særlige krav til stedet, for hvis der er noget, der kan ødelægge deres ferie, så er det nogle helt specielle mennesker.

- Jeg har et kæmpe issue med folk, der lægger håndklæder ved swimmingpools. Jeg bliver rigtig sur, bare jeg tænker på det nu faktisk. Jeg hader det, fortæller Geggo i podcasten og kommer med et råd til sine følgere.

- På Tripadvisor kan man søge på sit issue på ferier, så søger du på det ord, og så kommer alle anmeldelser med det ord frem. Så kom der så, "vi var nødt til at lægge håndklæder ved poolen, selvom vi ikke havde lyst, fordi alle andre gjorde det".

Cengiz er enig

Og sådan en anmeldelse kan få Geggo til at vælge hotellet fra, da det påvirker hendes humør på ferien i en negativ retning.

- Man har set det i Spanien og sådan noget. De løber hen og lægger håndklæder, og så går de til morgenmad. Jeg kan ikke holde det ud, fortæller Cengiz, som altså er meget enig med sin kone.

LÆS OGSÅ: Panik inden 'Vild med dans': Jagter Cecilie

Ifølge Geggo giver det hende stress at skulle vågne om morgenen på en ferie og skulle tænke på, at hun skal skynde sig til poolen, for ellers er alle liggestole taget.

- Det kan jeg ikke overskue. Det er en irriterende ting, tilføjer Geggo.

Hør hele podcasten HER.

LÆS OGSÅ: Janni Ree i byen uden Karsten: Det er hårdt