Geggo fortæller: Sådan var første møde med min bror

'Familien fra Bryggen'-stjernens liv tog en uventet drejning, da hun for nylig fik at vide, at hun har en bror, som hun aldrig har kendt til. Nu fortæller hun om deres første møde.

32-årige Geggo deler gavmildt ud fra sit privatliv i podcasten 'Geggo & Cengiz - Helt ærligt', og i den nyeste episode kommer hun med en stor og chokerende nyhed.

LÆS OGSÅ: Emil Midé og Louise måtte skjule romance: Kyssede bag kameraerne

Tilbage i 2017 valgte Geggo nemlig at få undersøgt sin etnicitet gennem en DNA-test, og herigennem har hun for nylig fået kontakt til en halvbror.

LÆS OGSÅ: Vild afsløring efter DNA-test: Fik besked fra ukendt bror

Selvom det var angstprovokerende, valgte Geggo at mødes med sin bror, som tilfældigvis også holder til på Amager.

- Jeg mødtes med ham. Vi snakkede om alt og intet. Det var slet ikke akavet. Jeg sagde også til ham "prøv at tænk på, hvor heldige vi er, fordi vi er begge to nice", lyder det fra Stephanie i podcasten.

- Det var sådan en god oplevelse. Jeg gik derfra helt glad, selvom vi havde gået i øs-regnvejr på Amagerstrand. Jeg glemte helt tid og sted, fortæller Geggo, som gerne vil have et forhold til sin bror.

LÆS OGSÅ: Nyt reality-program: Her er alle deltagerne

Siden mødet har Geggo skrevet med sin bror og tilføjet ham på Snapchat. Herunder håber hun på, at hun kan introducere sin nye bror til Cengiz.

- Du vil godt kunne lide ham, og nu har vi fået hus, så vi kan invitere til grillfest, lyder det.

Hør Geggo fortælle historien i podcasten 'Geggo & Cengiz - Helt ærligt'.

LÆS OGSÅ: Mads brød sammen i bedste sendetid: Det var et vendepunt