Frygter ikke fyring: Det er ligemeget med mig

Kasper Hjulmand er ikke bange for at blive fyret.

Søndag spillede Danmark sin første EM kamp mod Slovenien, som endte med en uafgjort debut i årets Europamesterskab. En skuffelse, hvis man ser på danskernes reaktioner efter kampen, da mange ikke mener, at Danmark spillede op til sit niveau.

LÆS OGSÅ: Kasper Hjulmand bryder sammen på tv: Det har konsekvenser

Alle pile peger mod landstræner Kasper Hjulmand.

- Jeg bliver skuffet over, at vi har en landstræner, som hver eneste gang, han ser sit landshold, siger til os, at han har spillet alle scenarier igennem. Jeg manglede handling. Når man først skifter ud i 83. minut, er det ikke handling, siger fodboldekspert Thomas Gravesen til DR Sporten.

Hjulmand er ligesom alle andre skuffet.

- Vi spiller ikke for at score det næste mål, men bliver for passive. Det er mega ærgerligt, og vi ville gerne have haft de tre point, siger Kasper Hjulmand i en anden artikel til DR Sporten.

LÆS OGSÅ: Efter indlæggelse: Thomas Evers Poulsen giver status

At landstræneren har ansvaret for, hvordan det går holdet, er ikke noget nyt, derfor var det også oplagt, at TV Glad journalisterne i DR-programmet 'En særlig samtale', netop kom ind på det emne i programmet.

Hvis I ikke får succes til EM i Tyskland, er du så nervøs for at blive fyret som landstræner?

- Nej, jeg er meget mere nervøs for at skuffe mange mennesker, fordi vi vil så gerne gøre folk glade. Det er det vigtigste, fortæller Hjulmand i DR-programmet og tilføjer:

- Det er ligemeget med mig.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Her er Rasmus Højlunds private kærlighed

Hjulmand håber dog ikke på en fyring, men når han engang stopper som landstræner, så ved han godt, hvad han skal.

- Jeg sidder nok og kigger ud over vandet i min gyngestol og puster ud, og forhåbentlig har jeg gode mennesker omkring mig, fortæller Hjulmand i programmet.

I 2023 skrev Ekstra Bladet, som havde snakket med en række kilder i fodboldmiljøet, at Kasper Hjulmand får årsløn i niveauet fem-seks mio. kr. Så hvis landstræneren har sparet op, burde han også have råd til en meget lang pause.

LÆS OGSÅ: Thomas Delaney: Her er hans kone