Følelelsesladet Stéphanie Surrugue: Jeg har grædt alle slags tårer

Tv-værten er kommet i mål med med at samle penge ind til livsforlængende behandling til sin veninde Ditte Giese.

I aften står Stéphanie Surrugue på en af Danmarks mest ikoniske musikscener, når hun sammen med Sara Bro er vært for årets 'Melodi Grand Prix'. Her vil den formentlig stå på store smil, fest og farver, når vinderen til at repræsentere Danmark ved 'Eurovision' skal findes, men på det seneste har Surrugue haft gang i et helt andet projekt.

LÆS OGSÅ: Efter massiv kritik: Christopher støtter Cecilie

47-årige Surrugue har nemlig gjort brug af sin store platform og hjulpet med at samle penge ind til livsforlængende behandling til sin veninde Ditte Giese, der i flere år har været ramt af brystkræft.

Og dét er de for nyligt nået i mål med. Det skriver Surrugue på sin Instagram.

- TAK! Det har været så rørende at opleve, hvordan I har taget imod vores bøn om akut hjælp til Dittes livsforlængende Enhertu-behandlinger. Vi er derfor glade for og lettede over at kunne fortælle, at vi tilsammen er nået i mål, og at der nu er indsamlet nok penge til, at Ditte kan få de første ni nødvendige behandlinger, indleder Surrugue sit opslag til et billede af Ditte.

Ditte, der i mange år har været kulturjournalist på Politiken, skal have ni behandlinger til 95.000 kroner stykket, da behandlingen endnu ikke er godkendt af Medicinrådet. Derfor har der været hårdt brug hjælp til at nå i mål fra både venner, familie og offentligheden.

- I er næsten 2.000 mennesker, der med varme og generøsitet har bidraget til, at Ditte kan få et bedre og længere liv sammen med sin søn, kæreste, familie og venner. Derfor indstiller vi for nu indsamlingen med hjerterne fulde af kæmpestor og overvældet taknemmelighed, skriver Surruge videre.

LÆS OGSÅ: Lisbeth efter frygtelig ulykke i 'Årgang 20': Tættere i dag

Den seneste tid har været hektisk for DR-værten, der, udover at forberede sig til 'Dansk Melodi Grand Prix' og samle penge ind til sin venindes kræftbehandling, også blandt andet har haft fejret sin kærestes 50 års fødselsdag, været fadder til en barnedåb, best man til et bryllup og besøgt sin fars grav.

Hun har derfor været hele følelsesregistret igennem.

- Har på de 10 dage vist fået grædt alle slags tårer og forsøger at begribe, at al den kærlighed og sorg, uro og fremtidstro, al det drama og hverdagsliv, kan eksistere side om side, skriver Surrugue i et andet opslag på Instagram.

Du kan selv se opslagene herunder: