Festglade Nibras og Obaid: Bryllupsmaraton

'Nybygger'-parret fejrede deres ægteskab mere end blot en gang.

Én fest var ikke nok, da ægteparret Nibras Aziz, 28, og Obaid Ul-Hassan, 36, sagde ”ja” til hinanden og blev gift i august 2019.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Anna Lin har fået en kæreste

– Vi havde i alt fire fester. Vi kommer fra hvert vores kulturelle ophav. Så det var sådan noget med, at vi skulle have kulturerne til at mødes. Der var blandt andet en pakistansk fest og en irakisk fest ud over de to andre fester, fortæller Obaid, da HER&NU besøger 'Nybyggerne'-parret hjemme på deres adresse i Sydhavnen i København.

Til dagligt arbejder Obaid Ul-Hassan på et gymnasium, hvor han underviser i dansk som andetsprog.
Nibras Aziz sidder som konsulent med udviklingsprojekter rundt omkring i verden og rejser derfor meget
Til dagligt arbejder Obaid Ul-Hassan på et gymnasium, hvor han underviser i dansk som andetsprog. Nibras Aziz sidder som konsulent med udviklingsprojekter rundt omkring i verden og rejser derfor meget

Obaid har pakistanske rødder, mens hans hustru, Nibras, har irakiske rødder.

LÆS OGSÅ: For første gang: Sætter ord på aldersforskellen

– Den fest, vi kaldte for ”vores bryllup” og selv stod for at arrangere, var med vores nærmeste venner og familie ude på en herregård, hvor der var 120 gæster. I modsætning til for eksempel den pakistanske fest, hvor der kom over 500 gæster. Man inviterer jo i hele familier, så det løber hurtigt op i antallet af gæster. Men heldigvis er vi begge festglade mennesker, siger Nibras med et smil.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Jeanette i smertehelvede: Kroppen svigter

Parret lærte hinanden at kende under en konference, hvor Obaid deltog som gæst, mens Nibras var ordstyrer. Gradvist udviklede deres relation sig mere og mere fra det venskabelige til noget mere. Og på et tidspunkt fortalte Obaid, hvordan han i virkeligheden havde det omkring deres uklare relation.

– Da vi lærte hinanden at kende, var vi
overbeviste om, at vi var den samme person. Men vi har senere fundet ud af, at
vi er ret forskellige. Obaid er et ordensmenneske med struktur, forudsigelighed
og foretrækker trygge rammer, hvor jeg
er spontan, kaotisk og omstillingsparat,
fortæller Nibras.
– Da vi lærte hinanden at kende, var vi overbeviste om, at vi var den samme person. Men vi har senere fundet ud af, at vi er ret forskellige. Obaid er et ordensmenneske med struktur, forudsigelighed og foretrækker trygge rammer, hvor jeg er spontan, kaotisk og omstillingsparat, fortæller Nibras.

– Vi havde været på café, og efter det skrev jeg til dig: ”Vi kan ikke være venner mere”, hvor jeg bagefter uddybede, hvordan jeg havde det om os to, og at jeg kunne se det blive til mere, siger Obaid med et smil, mens Nibras tilføjer, at hun også havde udviklet følelser for ham, men ønskede, at det skulle ske stille og roligt mellem dem.

LÆS OGSÅ: TV 2 skrotter 'Landmand søger kærlighed': Her er årsagen

– Jeg synes, Obaid var fantastisk, men jeg var 20 år, da vi mødte hinanden. Jeg var startet på universitetet og havde gang i tusind ting med at være frivillig, politisk aktiv og generelt karriereorienteret. Jeg tænkte ikke, det var nu, at jeg skulle møde én, men så kom han, og vi valgte at tage det stille og roligt derfra.

'Nybyggerne' kan ses om torsdagen kl. 20.00 på TV 2 og på TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: Efter brud: Nu reagerer Pernille på Kåres nye forhold