Emil Eusebius, Iben Maria Zeuthen og Johannes Langkilde
Emil Eusebius, Iben Maria Zeuthen og Johannes Langkilde

Færdig på DR

Den erfarne vært tager nu afsked med sin arbejdsplads gennem flere år.

- Tænk, at jeg fik lov.

Sådan afslutter tv- og radiovært Iben Maria Zeuthen et opslag på sin Instagram, hvor hun melder ud, at hun er færdig i sin stilling hos DR.

LÆS OGSÅ: Ærgerlig Sofie Linde: Sandt feriemareridt

Artiklen fortsætter under videoen...

- 'Alting har en tid, for alt hvad der sker under himlen, er der et tidspunkt’ og det tidspunkt er for mig, nu: fra udgangen af april er jeg ikke længere stemme på P1. Jeg har takket ja til nogle nye muligheder, som jeg med stor taknemmelighed har modtaget, og de kan desværre og forståeligt ikke kombineres med mit arbejde på P1, skriver hun i opslaget og slår fast, at hun ser tilbage på tiden med et positivt sind:

- Det har været fem for mig, forrygende år. Jeg har fået lov at lave vilde ting med fede mennesker.

Den 39-årige journalist har været vært på blandt andet 'Tal til mig' og 'Hvad ville Jesus have sagt' på P1, og for sidstnævnte sender hun da også en særlig tak til de præster, hun har haft forbi studiet.

- Sikke et folkefærd. Glem nogensinde at have dage, hvor du ikke ved hvad der er det vigtige eller hvad man skal tale om, så længe du arbejder med præster. Jeg har sendt jer en særskilt tak. I fortjener al tak.

Hun smækker dog ikke døren helt til mediekoncernen, og det er da heller ikke først gang, hun har sneget sig ind igen gennem en dør på klem.

- Jeg har før sagt farvel til DR og er jo vendt tilbage flere gange efterhånden, så mon dog om det sidste ord er sagt fra mig på statsradiofonien. Men fra maj skal jeg videre. Der er jo en del at tage fat på ude i det der virkeligheden, og man kan ikke sidde og hundse med andre uden selv at tage sin del af ansvaret. Men sikke en god tid i DR.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer i babylykke

Iben Maria Zeuthen huskes måske af mange for det opsigtsvækkende og vidt omtalte interview med Ghita Nørby hos det nu lukkede Radio24syv i 2019, hvor den dårlige stemning mellem de to ikke var til at tage fejl af. HER&NU har tidligere kunne afsløre, at de to stærke kvinder faktisk er i familie.

Programmet 'Hvad ville Jesus have sagt' på P1 fortsætter med Christoffer Emil Bruun som vært.

LÆS OGSÅ: Alex Høgh om svigermor: Hun er den rigtige dronning

Du kan selv se hendes opslag herunder: