Teresa Ovenberg (Foto: Janus Nielsen)
Teresa Ovenberg (Foto: Janus Nielsen)

Efter brud: TV-kendis kommer Teresa til undsætning

Teresa vil ikke længere bo sammen med Teitur, men heldigvis er redningen nær.

I går afslørede Teresa Ovenberg og Teitur Skoubo, at de ikke længere danner par. De har ellers stået sammen i medgang og modgang de sidste mange år, men nu gik den altså ikke længere.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Janni Ree og Pernille Nygaard i voldsomt overfald

Artiklen fortsætter efter videoen med Teitur.

Det sendte Teresa ud i en boligjagt i går, hvor hun i et opslag bad om hjælp til at finde en ny lejlighed eller et sted at bo hurtigt. Teitur fortalte i en story sent i aftes, at det var et par uger siden, de var gået fra hinanden, og at de indtil nu havde boet sammen, men at sådan skal det ikke fortsætte.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kessler sælger huset

Nu afslører Teresa så, hvad hendes plan er.

- En veninde og jeg prøver at finde bolig sammen. Det bliver så hyggeligt og godt for os. Skriv endelig, om ved I ved om en 2-3-værelses lejlighed. Teitur beholder lejligheden, og Samira har været så sød at lade mig være hos hende, indtil jeg lige finder et sted, skriver Teresa på Instagram.

LÆS OGSÅ: Teitur taler ud om brud: Det sker der nu

Teresa er altså rykket ind hos realitystjernen Samira Osman, som har været bedste venner med både Teitur og Teresa i de seneste år. Nu er det dog Samira og Teresa, der er mest sammen.

I weekenden må Samira dog undvære Teresa, som tager til Færøerne for at være sammen med sin bedstemor, og det er noget, hun glæder sig til.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Mie og Mia havde hemmelig aftale i 'Kærlighed hvor kragerne vender'