Se billederne: Realitystjerner i voldsomt overfald

Realityveninderne måtte bruge flere timer på skadestuen i nat.

Tirsdag aften blev noget mere begivenhedsrig for Pernille Nygaard og Janni Ree, end de havde forventet - og det var ikke på den gode måde.

Alt imens, at realityveninderne var ude på en ganske almindelig aftentur for at lufte Jannis to hunde, mopserne Cobra og Lola, udviklede aftenen sig dramatisk.

LÆS OGSÅ: CHOK: 'Familien fra Bryggen'-stjerne sælger huset

I en story på Instagram fortæller Janni og Pernille, at sidstnævnte på Strandvejen blev overfaldet af en hund, hvilket resulterede i, at de måtte bruge en god rum tid på skadestuen på Bisbebjerg Hospital i de tidlige nattetimer.

Frygtede for hundenes liv

Til Realityportalen uddyber veninderne, at den fremmede hund først var gået til angreb mod de to mopser, hvorfor Pernille gik i panik og greb ind.

Pernille og Janni måtte forsøge sig med hjemmelavet forbinding for at stoppe blødningen.
Pernille og Janni måtte forsøge sig med hjemmelavet forbinding for at stoppe blødningen.

LÆS OGSÅ: Janni afslører: Sådan har hun aldrig set Karsten

- Jeg var bange for, de ville dø, så jeg prøver selvfølgelig at redde dem og så går hunden til angreb på mig, fortæller Pernille Nygaard, der kalder oplevelsen for skrækkelig.

Fik flere bid af hunden

I kampens hede blev den tidligere paradiso bidt på både lår og hænder. Det i en sådan grad, at hun mistede følelsen i fingrene som følge af en voldsom blødning.

- Janni prøvede at spritte såret med 100 procent alkohol. Jeg skreg helt vildt. Det var en som en dårlig krigsfilm, fortæller Pernille Nygaard.

Sådan ser Pernille Nygaards lår ud efter mødet med den bidske hund.
Sådan ser Pernille Nygaards lår ud efter mødet med den bidske hund.

LÆS OGSÅ: Taler ud om brud: Det sker der nu

Janni slap for bid

For Janni Ree, der slap for fysiske skader, var oplevelsen da også voldsom.

- Jeg tænkte jo bare på at redde mine hunde og tog en på hver arm og prøvede at sparke til den der hund, fortæller hun og fortsætter:

- Pernille var jo så sej, at hun prøvede at redde mine hunde. Vi ville jo gerne have meldt det til politiet, men Pernille blødte så meget, at vi gik i panik og skyndte os hjem.

Selvom overfaldet skete tæt på Jannis hjem, så kender hun hverken hunden eller dens ejer. Hun beskriver hunden som bidsk og understreger, at hun aldrig har set den før. Derfor har de heller ikke kunnet melde sagen til politiet.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Mie og Mia havde hemmelig aftale i 'Kærlighed hvor kragerne vender'