'Dollars'-stjernens hårde liv: Voldtægt og bankerot

Selvom Joan Collins liv har været hårdt, er det hele alligevel endt lykkeligt.

I selskab med Elizabeth Taylor, Marilyn Monroe og Warren Beatty er Joan Collins en af de største skuespillerinder fra Hollywoods gyldne æra. Det glamourøse Hollywoodliv i promp og pragt skabte dog en del problemer for Joans kærlighedsliv. Hun er blevet gift intet mindre end fem gange, men der er gode grunde til, at lykkens gang først blev i femte forsøg.

Artiklen fortsætter under videoen med Mette Sommer og Julie Kriegler til premiere på ‘Bytte bytte baby’...

I bogen 'Past Imperfect: An Autobiography' fortalte Joan, at hun mødte Maxwell Reed, da hun var 17 år gammel og nyankommet til Hollywood. Han inviterede hende senere på date, da hun var 19, og han var 31. I løbet af daten puttede Maxwell rohypnol i Joans drink, uden hun vidste det. Pludselig vågnede hun på en sofa, hvor Maxwell voldtog hende.

LÆS OGSÅ: CHOK: Sælger huset

Joan og Percy Gibson mødte hinanden under
opsætningen af et teaterstykke i London i 2000.
– Det var svimlende, det var fantastisk, og Percy og
jeg blev brændende forelskede. Jeg havde endelig
mødt min sjæleven, fortalte Joan til The Daily Mail.
Joan og Percy Gibson mødte hinanden under opsætningen af et teaterstykke i London i 2000. – Det var svimlende, det var fantastisk, og Percy og jeg blev brændende forelskede. Jeg havde endelig mødt min sjæleven, fortalte Joan til The Daily Mail.

– Det var ikke min skyld, men det vidste jeg ikke. Jeg gik ud med ham. Og måske skulle jeg ikke være gået ud med ham. Han var meget ældre end mig, og han var en kendt stjerne, skriver Joan i autobiografien. Hun fortsætter:

– Men i sidste ende så ringede han til mig, og jeg tog på date med ham igen. Og efter jeg havde gået ud med ham i et par måneder, så spurgte han, om jeg ville gifte mig med ham. Og jeg tænke, ”Jeg må hellere sige ja, for han tog jo min mødom”. Jeg hadede ham virkelig, men jeg var så fuld af skyld over, at han havde gjort den ting ved mig.

LÆS OGSÅ: Fandt hinanden i 'Kærlighed hvor kragerne vender': Sådan går det i dag

Joan med
sin anden
mand,
Anthony
Newley,
og parrets to
børn, Tara
og Alexander, i
Heathrow
lufthavn
1968.
Joan med sin anden mand, Anthony Newley, og parrets to børn, Tara og Alexander, i Heathrow lufthavn 1968.

Fire år efter bryllupet gik Joan fra Maxwell i 1956. Maxwell fik senere kræft og døde i 1974 i en alder af 55. Joan giftede sig derefter med sangeren Anthony Newley i 1963, og med ham fik hun børnene Alexander og Tara. Alexander anklagede i 2017 sin far for at være pædofil, og han mente, at det var grunden til parrets skilsmisse i 1971. Den påstand tog Joan dog stærk afstand fra.

LÆS OGSÅ: Flere kendte ansigter i 'Bachelorette': Her har du set dem før

I 1972 giftede Joan sig med direktøren for pladeselskabet Apple, Ronald S. Kass. Parret fik datteren Katy, som fik en hjerneskade i 1980 efter et tragisk biluheld. Joan gik fra Ronald i 1983, efter Ronald mistede sit arbejde og måtte erklære sig bankerot grundet et stort lån, han havde taget i huset.

Joan gav til sidst op på ægteskaber, da hun i 1987 gik fra sin fjerde mand, Peter Holm. Men det hele endte alligevel lykkeligt, da Joan i dag er gift med Percy Gibson. Percy er 32 år yngre end Joan, men det slog gnister, da parret mødte hinanden i 2000, og de blev gift to år efter.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Det er ligesom, da Lia blev fjernet