Derfor gemmer Martin Johannes Larsen sin kone væk

Det har skabt frustrationer hos hustruen, at Martin Johannes Larsen ikke har vist hende frem for omverdenen.

Martin Johannes Larsen er efterhånden ved at være et ansigt, som de fleste kender - særligt for sin tjans som vært på 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ: Ikke sket før: Dommer indtager scenen i 'Vild med dans'

Og tv-stjernen er da heller ikke bleg for at dele ud af sit liv og sine følelser. Det gør han blandt andet til Rasmus Brohave, da de to venner og kollegaer taler om stort og småt i en YouTube-video, og snakken falder på både stress og Martins livshistorie.

Men der er én ting, som Martin ikke vil dele med omverdenen, og det er hans kone, Sara-Lisa Schuster-Rossel, som han har været gift med i seks år. Hendes ansigt er nemlig slet ikke at finde på Martins ellers ganske aktive Instagram-profil.

I videoen falder snakken på netop Martins kone, og han fortæller, at det i en periode faktisk har været ganske frustrerende for hende, at han har gemt hende væk.

- Min kone og jeg har i løbet af de sidste seks år haft mange diskussioner og snakke omkring, hvorvidt jeg ikke er stolt af hende eller gider vise hende frem på Instagram. Hun har nogle gange spurgt mig, "Martin, er det fordi, du ikke er stolt af, at jeg er din kæreste eller hustru, eller fordi du ikke vil vise, at du har en kæreste". Det forstår jeg egentlig godt, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Efter total tavshed: Nu giver Emil Midé lyd fra sig

Det er dog ikke sådan, Martin ser det, og den ellers forstående tv-vært har en særlig grund til, at han værner om sit privaltiv.

- Jeg har hele tiden sagt til hende, at det er vigtigt for mig at adskille mit privatliv og arbejdsliv, for lige pludselig har du ikke dit privatliv længere, hvis du lægger det ud på sociale medier. Jeg tror faktisk, at nu, hvor det er gået, som det er, er hun rigtig glad for, at det stort set kun er arbejdsrelateret, hvad der ligger på min Instagram, forklarer han og afslutter:

- Måske 500 af de mennesker, der følger mig, kender mig, men hvorfor skulle de resterende 158.800 synes det er interessant, at jeg sidder på spa i Tyskland?

LÆS OGSÅ: Detaljer om Breinholts Julekalender afsløret: Nu kan du være med

Martin Johannes Larsen og Sara-Lisa Schuster-Rossel
Martin Johannes Larsen og Sara-Lisa Schuster-Rossel