Sabrina Sau fra 'De dyre piger'.
Sabrina Sau fra 'De dyre piger'.

'De dyre piger'-Sabrina afslører stor beslutning

Nu vil realitystjernen hjælpe barnløse par med at få børn.

For godt og vel en måned siden, afslørede 'De dyre piger'-stjernen Sabrina Sau, at hun var blevet single. Nu har den 28-årige enlige mor så taget endnu en stor beslutning. Det afslører hun på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Ivan afslører: Udviklede spiseforstyrrelse efter 'Robinson'

- Jeg har taget en meget stor og kærlig beslutning, som berører MANGE ting inde i mig. Jeg er enormt fertil, men ønsker ikke selv at få flere børn. Siden jeg var blot 13-14 år gammel, sagde jeg altid: “Jeg skal have ét barn. Det skal være en pige, og hun skal hedde Isabella”. OG DET FIK JEG, skriver Sabrina og fortsætter:

LÆS OGSÅ: David afslører drama til 'Paradise Hotel'-fest

- Og helt ærligt. Jeg kunne ikke drømme om mere! Eller kan jeg? Hvad med drømmen om at hjælpe andre, der har det svært? Jeg har de sidste par år gået med tanken om at blive steriliseret. Den er dog ret svær at få trumfet igennem som en frisk 28-årig kvinde med “kun ét barn”.

Sabrinas datter er nu fem år, men selvom hun ikke ønsker flere børn, så betyder det ikke, at hendes fertilitet skal gå til spilde.

LÆS OGSÅ: Sadler om: Store ændringer for 'Paradise Hotel'

- Og så begyndte tankerne at strejfe mig. Hvorfor ikke blive ægdonor? Hvorfor ikke hjælpe dem, der har brug for de æg, som jeg alligevel ikke skal bruge til noget selv? Hvorfor ikke give verdens største gave videre? Ja. Jeg vil være ægdonor, og jeg krydser for, at jeg kan bruges, slutter hun i sit opslag.