Dansk stjerne smider bombe på den røde løber: Skal skilles!

Med et smil på læben åbnede instruktøren op omkring sin egen hjertesorg, som hun står i netop nu.

Til premieren på Netflix-filmen 'Kærlighed for voksne' mandag aften smed instruktøren Barbara Topsøe-Rothenborg lidt af en bombe på den røde løber, da hun afslørede, at hun kan relatere til filmen på mere end almindelig vis.

LÆS OGSÅ: CHOK: 'Paradise'-vinder mister det meste af gevinsten

Den psykologiske thriller handler blandt andet om utroskab og alt det, der kan være under overfladen, når man kradser lidt i lakken på det ellers så idylliske billede, man ser udadtil.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor man kan få et unikt indblik i Laila Friis-Sallings bryllup.

- Jeg er selv lige ved at blive skilt, så der vil jeg sige, der har jeg da lært nogle ting om mig selv, og hvad afmagten kan gøre ved en, fortalte hun til den fremmødte presse og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Fra sorg til glæde: Dansk stjerne er gravid

-Det er ikke så sjovt, når man ikke selv vælger det. Der er lidt nogle paraleller til det, der sker i filmen - ikke det helt dramatiske selvfølgelig, men noget utroskab og en meget yngre kvinde, så lidt av. Det gør ondt. Heldigvis har jeg kunnet bruge filmen lidt terapeutisk til at komme igennem det, det har faktisk hjulpet, sjovt nok.

Barbara har dannet par med Martin Rothenborg i ni år, og de har været gift i otte år. Sammen har de to børn på 3 og 5 år. De to nåede lige at købe drømmehuset i Emdrup, men nu skal det altså sættes til salg.

LÆS OGSÅ: Efter utroskab: Nu taler Christel ud 

Instruktøren understregede også, at selvom hun virkede afklaret, som hun stod der og smilede på den røde løber, så var det ikke tilfældet.

- Det er jeg ikke, jeg er stadig ked af det, men altså når man ikke selv vælger det, så tager det lidt tid, det siger folk.

Selvom Barbara Topsøe-Rothenborg efterhånden har slået sit navn fast som instruktør, så vil mange stadig kende og huske hende fra 80'er-serien 'Nana', hvor hun spillede hovedrollen.

LÆS OGSÅ: Efter ufrivillig abort: Sarah og Türker venter barn