Crone og Tantholdt letter anker: Klar til en lang tur

Parret drager måske snart til søs.

Folkemødet på Bornholm kan i år blive en helt særlig oplevelse for Natasja Crone, 52, og Rasmus Tantholdt, 49.

LÆS OGSÅ: Gjorde vild entré i 'Bachelorette': Sådan er det gået siden

Parret går med overvejelser om at sejle hjemme fra Vedbæk Havn til Allinge, hvor den traditionsrige demokratifest løber af stablen om en lille måneds tid.

Rasmus bag
roret i sin lækre Chaparral
speedbåd.
Rasmus bag roret i sin lækre Chaparral speedbåd.

– Sidste sommer var vi på Bornholm, og der mødte vi havnefogeden i Gudhjem. Så spurgte vi, om man egentlig kunne sejle over med den type båd, Rasmus har, og jeg håbede selvfølgelig, at han sagde nej. Men han svarede, ”Det kan I sagtens” på klingende bornholmsk, griner Natasja, der også selv er klar til at tage en tjans ved roret på overfarten tur/retur. For et par år siden tog hun selv speedbådscertifikat og kan derfor med god samvittighed også låne den ”Kaptajn”-kasket, hun har foræret sin kæreste.

LÆS OGSÅ: Fandt hinanden i 'Kærlighed hvor kragerne vender': Sådan går det i dag

Én ting kan forhindre eventyret

Rasmus har allerede planlagt ruten, de kan tage til Solskinsøen.

– Vi skal sejle langs kysten til Ystad og så over Østersøen, hvor der er kortest mellem Sverige og Bornholm, forklarer han.

Korrespondenten understreger dog, at det kun kommer til at ske, hvis det er vejrmæssigt forsvarligt at begive sig ud på den lange tur.

LÆS OGSÅ: Vinderne af 'Først til verdens ende' afslører: Det så du ikke på tv

– Det er kun planer, kaptajnens vilde planer, for det er afhængigt af vejret, om det kan lade sig gøre, slår Rasmus Tantholdt fast.