Skuespiller Barbara Topsøe-Rothenborg og Judith Rothenborg
Skuespiller Barbara Topsøe-Rothenborg og Judith Rothenborg

Barbara Topsøe-Rothenborgs store sorg: Hun var begge mine forældre

I et interview med Hendes Verden sætter hun ord på sorgen, der ramte efter tabet af sin mor.

Tilbage i september 2023 delte Barbara Topsøe-Rothenborg, at hun havde mistet sin mor skuespiller Judith Rothenborg til kræft. 

Judith Rothenborg, der er særlig kendt fra sin medvirken i DR-programmet 'Mormor på mandejagt', kæmpede i ti måneder mod en sjælden kræftform, inden hun gik bort 74 år gammel. 

LÆS OGSÅ: Josephine Højbjergs svære forhold: Blev behandlet dårligt

I et langt interview med Hendes Verden sætter den 44-årige filminstruktør Barbara Topsøe-Rothenborg ord på tabet.

- Jeg er stadig i sorg over min mors død (skuespiller Judith Rothenborg døde af kræft i september 2023, red.), for hun var begge mine forældre, siger hun til Hendes Verden og tilføjer: 

- Jeg var der for hende hver dag, men pludselig forsvandt den rolle og efterlod et kæmpe tomrum, som gør, jeg tænker på hende hele tiden.

Hun fortæller til ugebladet, at da sygdommen ramte hendes mor, var hun med til alle de forskellige hospitalsbesøg, hvor Judith fik foretaget forskellige tests og biopsier.  

LÆS OGSÅ: Molly Egelind på skadestuen: Grimt uheld

- Nogle gange føles det som om, hun bare er ude på en af sine lange rejser, men nu er det begyndt at blive klart for mig, at hun ikke kommer tilbage, siger hun i interviewet. 

Judith Rothenborg var uddannet skuespiller ved Odense Teater i 1974, og hun har medvirket i flere film - senest i filmen 'Madklubben' fra 2020. 

LÆS OGSÅ: Elvira Pitzner tilbage: Lever i nuet

Du kan læse hele interviewet med Barbara Topsøe-Rothenborg i Hendes Verden, der er på gaden i dag den 29 januar.