Barbara Moleko forklarer: Derfor har mine to børn tre fædre

Der er tre fædre til stede hos Barbara Moleko.

Barbara Moleko, 36, har en anderledes familiekonstruktion end den gennemsnitlige dansker, det skyldes både tilfældigheder og udfordringer med fertilitet. Sangerinden har en datter på ni år og en søn, der snart bliver to år.

LÆS OGSÅ: Mads forklarer: Sådan er mit forhold til Josefine

Hun var blevet single efter at have fået sin datter, men hun havde et ønske om at få et barn mere,og det skete på ukonventionel vis efter mange mislykkede forsøg, fortæller hun i et nyt interview med ALT for damerne.

– Det skete lidt tilfældigt, da jeg fik mit barn med a friend with benefits (ven med fordele, red.). Jeg har været gravid otte gange tilsammen og har haft rigtigt mange ufrivillige aborter. Så for mig var det en nødvendighed at prøve at se, om det her lille menneske kunne blive til noget, og hvis ikke, så havde jeg faktisk besluttet mig for at blive steriliseret, fordi jeg simpelthen ikke kunne overskue tanken om at blive ulykkelig igen og igen over ikke at kunne få flere børn, fortæller Barbara til ALT for damerne.

LÆS OGSÅ: Efter mødet med fyrene: Skuffelse hos Mette og Julie

Derfor er der tre fædre

At være anderledes er ikke en dårlig ting i 'Stjerneklar'-dommerens optik. Faktisk gør det noget helt særligt for Barbaras familie, at der er intet mindre end tre fædre tilstede, fastslår hun i interviewet.

LÆS OGSÅ: Frida B efter brud: Det er for det bedste

- Jeg har faren til min datter, så har jeg min eks, som er min datters stedfar, og som nu også er min søns gudfar, og så har jeg min søns far. De er alle tre på hver deres måde megaaktive i deres børns liv – og de skal have lov til at være det. Vi er sammen om det og om at tænke over, hvordan vi får de her mennesker til at få det så godt som overhovedet muligt på en anderledes måde, end man måske normalt ville have gjort, fortæller hun til ALT for damerne.