'Bachelorette'-Stig afslører: Hjælper til i ny sæson

TV 2-kendissen har haft en finger med i spillet i den nye sæson af 'Bachelorette'.

Optagelserne til den nye sæson af 'Bachelorette' er i fuld gang, og inden længe er der igen roseceremonier, dates og store følelser at finde i sendefladen.

En af årets bejlere, som altså endnu ikke er afsløret, har dog gjort sin research forud for rejsen til Sri Lanka.

LÆS OGSÅ: Bar kasse og kys: Se billederne fra 'EchoPrisen'

Han har nemlig søgt rådgivning hos Stig Henriksen, fortæller 'Bachelorette'-fyren, der som bekendt kom hele vejen til 'finalen' sidste år, hvor han blev valgt fra af Mette Sommer til fordel for Boris Hiort, til HER&NU/Realityportalen forud for Echo Prisen.

- Pludselig så plaprede jeg bare løs, vi snakkede sammen i 40 minutter eller sådan noget, fortæller Stig og løfter sløret for, hvad snakken blandt andet gik på:

- Der er det der med, at det på tv er meget unaturligt, så det tager ligesom noget tid at vænne sig til - jeg tror først, jeg lærte det til allersidst, da jeg var med i programmet.

'Bachelorette'-fyrene til Echo Prisen 2024.
'Bachelorette'-fyrene til Echo Prisen 2024.

Det var dog ikke kun tiden med optagelser, Stig fandt det relevant at rådgive den spritnye bejler om. Den store opmærksomhed, 'Bachelorette' og bejlerne fik, da programmet blev sendt, var nemlig også en overvældende oplevelse.

LÆS OGSÅ: Dar Salim afslører: Skal giftes

- Det, der skete efterfølgende, var meget overraskende for mig, fordi jeg ikke anede, der ville komme så meget opmærksomhed omkring det. Så jeg blev taget lidt med bukserne nede, og det sagde jeg lige til ham, fortæller Stig og tilføjer:

- Men det afhænger jo også af, hvorvidt han kommer langt eller ej.

Optagelserne til programmet er da også ved at nå sin vejs ende, men Stig ved endnu ikke, om de gode råd har båret frugt.

- Jeg har ikke snakket med ham siden, så jeg aner ikke, om han er røget hjem eller stadigvæk er dernede, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Åh nej! "Fjolle"-Keld i vildt uheld inden 'EchoPrisen'