'Bachelorette'-Anton fortryder: Jeg var naiv

Anton havde i dag sagt ja til Sofies rose.

I dagens afsnit af 'Bachelorette' bekender Anton Brandt Pedersen kulør efter en uge uden den store kontakt med hverken kvinderne eller mændene, da Anton har ligget syg.

LÆS OGSÅ: Heino afslører tv-snyd i 'Forræder'

Til roseceremonien tager Anton alligevel den store beslutning at takke nej til Sofies rose og udelukkende fokusere på Lissa. Set i bagklogskabens lys fortryder han sit valg.

- På bagkant havde jeg taget en anden beslutning, men grunden til, jeg tager beslutningen om at gå med Lissa, er, at vi er et sted i showet, hvor man føler, man skal bekende kulør, og jeg kommer fra en uge, hvor jeg var sengeliggende, så der er mange emner, jeg ikke er opdateret på, fortæller Anton til HER&NU/Realityportalen og tilføjer om sin beslutning:

- Til mingling får jeg talt med Lissa, og jeg har stadig ikke talt med Sofie - hun har haft mulighed for at invitere mig med på date, men har ikke gjort det. Til mingling forklarer Lissa mig, at hun godt kunne lide, hvis man valgte side, og så tror jeg bare, at jeg lænede mig op af det.

Anton ville dog ønske, at han havde taget en anden beslutning.

- Men når jeg ser tilbage, så havde jeg sagt ja til begge roser, hvis jeg havde muligheden igen. Jeg var lidt naiv på det her tidspunkt, og havde en fornemmelse af, at jeg var nødt til at lave et statement overfor Lissa, fordi vi havde en super god date til at starte med, fortæller Anton og fortsætter:

- Jeg synes jo, jeg ser lidt dum ud, når jeg snakker med Lissa til mingling, og hun siger, det ville være fedt, hvis jeg dedikerede mig til hende, og så kort efter kysser hun med Andreas H. Jeg synes måske, det ser lidt fjollet ud, forklarer Anton, der føler, at Lissa gav ham falske forhåbninger.

LÆS OGSÅ: Sille afslører: Har droppet det

Anton, Lissa og Sofie i 'Bachelorette'
Anton, Lissa og Sofie i 'Bachelorette'