Efter kritik: Dét fortryder Jacob

'Bachelorette'-fyrens plan vendte 180 grader, da han ankom til Sri Lanka.

Da fyrene skulle præsentere sig selv for de to kvinder på den røde løber i 'Bachelorette', var der stor variation i, hvor mange tanker de havde lagt bag.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-fyr afslører skjult talent: Jeg er verdensmester

Nogle havde planlagt noget helt vildt hjemmefra. 27-årige Lasse Tvede von Magius fik blandt andet produktionen til at sætte brusere op i træerne, så han kunne servere varm kakao under to paraplyer til Lissa og Sofie i konstrueret regnvejr.

Der var dog også flere, som slet ikke havde fundet på noget. Én af dem var den karseklippede Nørrebro-fyr Jacob Bloch, 28, som dog fortrød sin uopfindsomhed i sidste øjeblik. Derfor tog han på stranden i panik, hvor han fandt et par muslingeskaller, som han gav til kvinderne.

I dag fortryder han dog, at han panikkede. Det fortæller han i det nyeste afsnit af 'Marcus og Realitypanelet'.

- Jeg havde slet ikke planlagt at tage noget med, og det skulle jeg jo have holdt mig til. Der var jo flere andre, som gik på den røde løber uden noget, og de er efterfølgende slet ikke blevet nævnt med et fucking ord, mens mine to muslingeskaller er blevet sønderpløkket, forklarer Jacob, som refererer til en række anmeldelser af første afsnit af 'Bachelorette'.

LÆS OGSÅ: Efter stor sorg: Udvider familien

For Jacob var der også tanke bag ikke at gøre noget vildt og voldsomt.

- Det er bare ikke mig, og så ville jeg starte hele rejsen ud med at gøre noget, som var out of character, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Vanopslagh vild med Silas: En forbedret udgave

Hør det nyeste afsnit af 'Marcus og Realitypanelet' herunder, hvor Jacob, Mads og Lasse er inde til en snak om 'Bachelorette', datingkultur og samtykke.