Vanopslagh vild med Silas: En forbedret udgave

Alex Vanopslagh sad på anden række under forestillingen i Cirkusrevyen, og det havde Silas set, da han gik på scenen.

Igen i år vil der med garanti komme store latterbrøl fra teltet på Bakken, når Cirkusrevyen spiller.

Et af de numre, som især tager kegler, er Cirkusrevy-debutanten Silas Holsts parodi på Liberal Alliances formand og statsministerkandidat Alex Vanopslagh.

LÆS OGSÅ: Seks måneder efter 'Vild med dans': Özlem kæmper stadig med smerterne

– Det var helt klart en forbedret udgave af mig. Jeg var slet ikke klar over, at jeg kunne danse. Og jeg synes ikke, de gik for hårdt til mig. Tværtimod kunne de godt have givet den lidt mere. Der, hvor det bliver rigtigt sjovt, er jo, når de går til mig. For eksempel med joken om, at jeg ikke gider betale min egen husleje. Det er jo der, folk griner, og jeg selv griner, sagde Alex Vanopslagh, 37, efter premieren, hvor han mødte Silas Holst.

– Det er på mange måder en ære at bliver parodieret her. Jeg har været dybt imponeret hele aftenen af både sangere, dansere og af hovedpersonerne. Det er min første Cirkusrevy, og jeg har allerede aftalt med min bedre halvdel, Nana, at vi kommer hvert år nu, uanset om der skulle være sketches med mig eller ej. Og så har Silas lige lovet mig, at han vil lære mig at danse.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'Først til verdens ende'-vindere tog turen to gange

Alex Vanopslagh sad på anden række under forestillingen, og det havde Silas set, da han gik på scenen.

– Det skaber jo alligevel lidt fokus for mig, og jeg måtte kigge den anden vej. Men når jeg alligevel kiggede på ham, så sad han jo og grinte og hyggede sig, så det var dejligt for mig, fortalte Silas Holst, 41.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus afslører: Nyt tv-program med kæresten

Se billederne herunder...