Althea Reinhardt og Mie Højlund
Althea Reinhardt og Mie Højlund

Althea Reinhardt og Mie Højlund: Mere end bare håndbold-kollegaer

De to veninder har kastet sig ud i et nyt projekt, der sætter andet end håndboldspiller på CV'et.

Althea Reinhardt og Mie Højlund er veninder og medspillere til daglig i Odense Håndbold, når de altså ikke som nu spiller sammen på kvindernes landshold.

LÆS OGSÅ: Babylykke hos familien Rex: Nu er lillesøster kommet

Artiklen fortsætter under videoen af Lars Rasmussen.

Foruden håndboldspiller kan de også tilføje titlen som forfattere til deres CV, da de i efteråret udgav bogen 'Mie og Althea på udebane', der er en bog om vandreture.

LÆS OGSÅ: Alternativ juleaften: Cecilie Beck rejser til Mexico

Bogen følger makkerparret på vandretur i Lofoten, hvor andre kan få inspiration til selv at tage på tur.

- For det første er Althea og jeg bogorme, måske er Althea lidt mere end mig. Hun får læst mange bøger på et år. Det har altid været en drøm for os at kunne inspirere andre. Det er også det, vi ville frem til med det her ”Mithea-univers”, som vi har skabt, hvor man kan finde inspiration til vandreture. Så har det at skrive en bog været virkelig stort at kunne få lov til at være med til, fortæller Mie Højlund til BILLED-BLADET.

Foruden inspiration til vandreture handler bogen også om følelser og nogle af de sårbare emner, man som ung kan spejle sig i.

- Den indeholder både sjove og alvorlige historier, fortalt gennem vores dagbog, men også pakkelister, guides, anbefalinger og billeder af Lofotens smukke og barske natur - vi glæder os meget til at tage dig med på turen, skriver veninderne i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Türker deler kæmpe sejr: Jeg er pisse stolt