Julie Elgaard i 'De unge mødre' (Foto: discovery+)
Julie Elgaard i 'De unge mødre' (Foto: discovery+)

Ung mor springer ud som smykkedesigner

Kort før fødslen kan Julie Elgaard med glæde fortælle den store nyhed.

Julie Elgaard, der er kendt fra tv-serien 'De unge mødre', har kastet sig over et nyt projekt - hun designer nemlig sine egne smykker. Det afslører hun i et opslag på Instagram.

- Jeg er kæmpe, mega, giga stolt og virkelig taknemmelig for, at jeg endelig kan dele med jer, at jeg er i gang med at designe min helt egen smykkekollektion i samarbejde med ingen mindre end Vibholm, skriver Julie i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: TV 2-deltager viser kæresten frem

Artiklen fortsætter under videoen af Camilla Framnes, der også har deltaget i 'De unge mødre'...

Nyheden kommer kort før fødslen af Julies andet barn. Hun venter nemlig en søn til maj, men det holder hende ikke tilbage.

- Da jeg for alvor startede min profil op herinde for ca. 2,5 år siden, der havde jeg aldrig nogensinde troet, at det her skulle komme til at ske. Jeg har altid drømt om at skulle designe min egen kollektion, skriver Julie fortsat.

Der går dog noget tid, før Julies smykker kan købes.

- Jeg har været til de første designmøder, hvor vi har kigget på mine tegninger og snakket lidt om de forskellige muligheder, men der er stadig langt endnu. Men det er en helt vildt spændende rejse, fortæller Julie i opslaget og fortsætter:

- Eftersom at jeg er med I HELE processen og selv har været i gang med at tegne og altså ikke blot lægger navn til noget, så er det også en proces, der tager tid. Derudover kommer der snart en baby, men det skulle altså ikke stoppe mig, da jeg pludselig fik det her tilbud.

LÆS OGSÅ: Svinet til af internetkrigere: Nu sender Silas Holst vild stikpille tilbage

Lige nu forventer Julie, at hendes smykker bliver lanceret i slutningen af august.

- Så vi har god tid til at finde frem til de helt rette designs, tilføjer Julie.