Pressemøde på Grøn Koncert, d. 08/06/2017 med Sivas, Hans Philip og Jens Ole Wowk McCoy
Pressemøde på Grøn Koncert, d. 08/06/2017 med Sivas, Hans Philip og Jens Ole Wowk McCoy

Ukendt kunstner gør det igen

Julen er kommet tidligt for landets 'Ukendt kunstner'-fans.

Det er julemirakel! Ukendt Kunstner har netop rystet den oplagte julegave ud af ærmet - og det er ikke bare en drøm.

Tilbage i maj smed duoen en kæmpe bombe, da de pludselig vendte tilbage med pladen 'Dansktop', og nu smider parret endnu en overraskelse på bordet.

LÆS OGSÅ: Afslører stor nyhed

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: Thomas Rathsack: Vi behandler ikke dyrene anstændigt

Duoen annoncerer i en pressemeddelelse, at de til næste år afholder en kæmpe koncert på Refshaleøen d. 31. august. Hans Philip og Jens Ole McCoy kan opleves i løbet af sommeren på både NorthSide og Nibe Festival, men showet på Reffen bliver altså deres eneste på djævleøen.

Hvis d. 31. august alligevel ikke er en dato, der passer i kalenderen, så frygt ej. 'Dansktop'-kunstnerne lader nemlig til at have endnu et es i ærmet.

De skriver i samme pressemeddelsese, at parret indtil videre planlægger i alt fire koncerter i 2024, hvoraf koncerten på Refshaleøen er den trejde. De går altså og pynser på en fjerde koncert, som endnu ikke er blevet offentliggjort.

- Den 31. august 2024 markerer endnu en milepæl for Hans Philip og Jens Ole McCoy, der i dag kan løfte sløret for deres egen sommerkoncert på Refshaleøen i København. Koncerten bliver én af blot fire med Ukendt Kunstner i sommeren 2024 – herunder også NorthSide og Nibe Festival, som allerede er annonceret – og er samtidig den eneste mulighed for at opleve Ukendt Kunstner live øst for Storebælt til næste år. Der er med andre ord tale om et enestående show med et af de mest toneangivende navne i dansk hiphop, skriver de i pressemeddelelsen.

Hvis du skal have fat i de eftertragtede billetter til koncerten på Reffen, så skal du sidde klar mandag den 4. december kl. 10.00 på Unitedtickets.dk.

LÆS OGSÅ: Kongelig 'racist' afsløret i ny bog ved 'en fejl'