Vicki Berlin som den afgåede FH formand Lizette Risgaard
Vicki Berlin som den afgåede FH formand Lizette Risgaard

Sommerrevy overlever uden Vicki Berlin

Vicki Berlin har aflyst kommende forestillinger til Odense Sommerrevy, men en talentfuld dublering springer ind som den nye stjerne.

Odense Sommerrevy har hentet nye kræfter til revyensemble efter én af showets helt store stjerner, Vicki Berlin, aflyste sin medvirken i de kommende forestillinger.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Artiklen fortsætter nedeunder videoen.

Årsagen bag den garvede skuespillers aflysning skyldes hovedsageligt en svær kritisk sygdom i hendes nærmeste familie. Den konkrete og kritiske sygdom oplyses ikke.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch jubler: Drømmen er gået i opfyldelse

Direktøren for Odense Sommerrevy, Lars Arvad, satte da også ord på situationen om Vicki Berlin udeblivelse i revyen i en pressemeddelelse.

- Jeg er naturligvis lykkelig over, at vi ikke skal hen og aflyse forestillinger. Samtidig er jeg naturligvis påvirket af den situation, Vicki står i, så lige nu handler det bare om, at hun får fred og ro og tid med familien i en svær tid, fortalte han.

Men til gengæld har revyen hentet et andet stjerneskud ind, der skal træde til i stedet for Vicki Berlin. Det er nemlig skuespilleren Charlotte Guldberg, der blandt andet har modtaget Reumerts Talentpris 2004 og medvirket i forestillingen 'The Sound of Music' på Det Ny Teater.

LÆS OGSÅ: Mads forklarer: Sådan er mit forhold til Josefine

Odense Sommerrevys forestillinger ruller fortsat indtil den 10. juni.