'Robinson'-Kemal afslører: Vil være skuespiller

Kemal Yasar har lagt livet om, efter han kom hjem fra Malaysia, og nu skal der helt nye boller på suppen.

Der er langt fra Malaysia til Hollywood, men det afholder ikke Kemal Yasar fra at jagte drømmen.

LÆS OGSÅ: Anne Plejdrup har taget stor beslutning: Alt skal væk

Overfor HER&NU/Realityportalen afslører han, at han har en skuespiller-drøm gemt i maven, som han nu er klar til at udleve.

- Jeg håber på, at jeg kan lave noget mere tv. Jeg vil meget gerne kunne lave en film, så jeg håber lidt på, at der kommer noget til mig. Det tager jeg gerne imod med kyshånd, forklarer Kemal og uddyber, at skuespil på det store lærred ikke ligger helt så fjernt fra ham.

- Jeg har lavet lidt kortfilm, og det har jeg stor interesse for, og jeg håber, at jeg kan bruges derude et eller andet sted, så det vil jeg meget gerne lave.

Efter Kemal kom retur fra Malaysia, stod det klart, at hans liv og prioritereringer skulle lægges om. Derfor er han også ved afslutte et kapitel i sit arbejdsliv for at gøre plads til nye tider.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-stjerne vinder fornem pris

- Jeg vil jo gerne afvikle mit auto-værksted, så det arbejder jeg på, og jeg håber på, at jeg snart kan komme væk fra den branche, og så få en masse tid til mig selv og til min familie. Så det er det, jeg gerne vil, og ved siden af det vil jeg gerne lave en masse andre gode ting, siger Kemal.

LÆS OGSÅ: Pia afslører: 'Robinson' gav store konsekvenser