Özlem og Thomas afslører: Tog vild chance

Parret kan nu se frem til at danse med i semifinalen.

Özlem Cekic og Thomas Evers Poulsen var i 'Vild med dans'-kvartfinalen blandt de to par, der måtte i omdans.

Da HER&NU møder parret efter programmets afslutning sætter den tidligere politiker ord på, hvilke tanker, der gik igennem hende, da det stod klart, de måtte danse deres rumba for anden gang.

LÆS OGSÅ: Lars og Farnaz Elbæk Rasoulinia: Mødte hinanden på Elitedaters

- Jeg tænkte: "Nu skal jeg nyde det!", for det var første gang, jeg har prøvet en omdans, og vi er i ottende program. Vi nød det, og jeg tror, folk kunne se, vi nød det - og det belønnede de os for, fortæller Özlem, der sammen med dansepartneren gik videre til næste uges semifinale.

Men faktisk var det slet ikke den første omdans for parret, løfter Thomas Evers Poulsen i samme ombæring sløret for.

- Vi har faktisk danset den fire gange i dag, for vi tog også omdansen i generalprøven, fordi der var noget med musikken, fortæller han og fortsætter:

- Vi var bange for, om det skulle spille ind og give dårlig karma at sige, vi gerne ville tage omdansen. Men det gjorde det heldigvis ikke.

LÆS OGSÅ: Detaljer om Breinholts Julekalender afsløret: Nu kan du være med

Da der i de kommende 'Vild med dans'-programmer ikke er omdans i spil, var det altså også sidste chance for Özlem at nå at få dén del af oplevelsen med. Hun priser sig dog selvsagt lykkelig for, at seerne stemte hendes vej.

- Jeg synes kun, man skal koncentere sig om resultatet, og resultatet er, at vi er semifinalen, lyder det fra den nyudklækkede semifinalist.