Mette Sommers kæreste så hende date på tv: Det har ikke været særlig rart

Det er nok de færreste, der ville bryde sig om at se sin kæreste blive bejlet til på skærmen.

I ni uger er 'Bachelorette' rullet over skærmen tirsdag, onsdag og torsdag.

Og for Mette Sommers kæreste, som hun af gode grunde først har kunnet fortælle om efter programmets slutning, har det ikke været det fedeste, at se sin udkårne blive bejlet til på landsdækkende tv.

LÆS OGSÅ: Vildt projekt: ‘Bachelorette’-fyr i kamp mod ensomhed

Det fortæller Kristian Kjær Lindegaard til Billed-Bladet.

– Det har ikke været særlig rart at se Mette date og kysse på tv. Jeg tænker meget over tingene, hvis jeg ser programmerne alene, men samtidig er det ikke gået så godt, når vi har set dem sammen, fortæller han til bladet.

Derfor har han flere gange måttet række ud til sine venner for at få gode råd til, hvordan han skulle håndtere situationen - og her fik han et godt råd.

For mens nogle mente, han helt skulle lade være med at se 'Bachelorette', gjorde andre ham opmærksom på, at han skulle hæfte sig ved, at det i sidste ende er ham, Mette har fundet kærligheden i, og ikke de mange bejlere fra programmet.

Mette og Kristian har dannet par siden april, men grundet 'Bachelorette' er det først nu, den charmerende tv-kendis har kunnet løfte sløret for, hvem hendes hjerte banker for.

LÆS OGSÅ: WHAT: Havde godt øje til 'Bachelorette'-tilrettelægger

De to kender hinanden fra hjemstavnen ved Ølsted, hvor de er vokset op mindre end fem kilometer fra hinanden.

- Vi har gået på samme gymnasium og har spillet i den samme fodboldklub, så vi har altid været i samme vennelag, har Mette tidligere fortalt til HER&NU/Realityportalen.