Majbritt efter 'Robinson'-sejr: Hårdt efterspil

Majbritt Olsen kunne som den sidste løfte trofæet, men det var svært at fatte.

Da Majbritt Olsen som den sidste kunne løfte 'Robinson'.trofæet og kalde sig vinder af 'Robinson Ekspeditionen' 2023, var det en kæmpe forløsning af følelser.

LÆS OGSÅ: Caroline og Reece kort efter huskøb i Danmark: Nu vil de købe hus i Australien

- Kæmpe lettelse. Da jeg skriger og nærmest dejser om, så er jeg lettet over, det er ovre. Jeg skal ikke tilbage og sove på stranden. Og så en følelse af stolthed, fortæller Majbritt til HER&NU.

Majbritt stod i slutningen af ekspeditionen helt alene, men trods modgang holdt hun fast. Ifølge Majbritt var det så hård mentalt, at hun havde svært ved at huske finalen.

- Jeg har jo godt vidst, jeg har vundet. Men efter jeg kom hjem, har jeg også nogle gange måtte ringe til produktionen og spørge, hvad der lige skete. I situationen var det hele overvældende, fortæller Majbritt og tilføjer:

- Jeg kan stadig være lidt i tvivl og venter på, jeg vågner op. Det kan være, det kommer, når jeg ser finalen.

LÆS OGSÅ: Kort inden finalen: Nu kan du komme med i 'Robinson'

Trak overraskelsen

Majbritt har inden finalen i aften kun fortalt sin kæreste Simon, hun vandt, og han fik først overraskelsen i oktober.

- I starten gik jeg med det alene og trak den. Til min kæreste fortalte jeg det omkring halloween. Så jeg gik med det længe alene, fortæller Majbritt, der stadig er i gang med at bearbejde alle følelserne.

- Jeg har haft en masse gode snakke med produktionen, jeg har også en erhvervscoach, jeg har snakket med, jeg har den bedste familie og den bedste kæreste, som jeg har kunnet snakke med om det samme for at høre forskellige perspektiver. Det har hjulpet mig med at mærke følelserne, og så slippe det. Så jeg synes virkelig, jeg er kommet godt ovenpå.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-stjerne har født