Klippet ud af 'Bachelorette': Sådan var Mortens afsked

Den sidste roseceremoni blev endestationen for Morten.

Den allersidste roseceremoni er nu overstået i 'Bachelorette', og for Mortens vedkommende blev det også hans exit.

Programmet igennem har han ikke været bleg for at åbne op om sine følelser og lade seerne komme helt tæt på.

LÆS OGSÅ: Mette slår fast: Ikke skuespil

Derfor kan det da også undre, at Morten efter Mettes afvisning virker anderledes fattet, og - ifølge Mette - nærmest vred.

Til HER&NU/Realityportalen fortæller den følsomme bejler, at det da også kom bag på ham.

- Jeg havde slet ikke regnet med, jeg ville reagere sådan. Jeg troede faktisk, jeg ville begynde at tude, fortæller han og fortsætter:

- Det var en følelse af frustration og ærgerlighed, der ramte mig. Jeg blev så ked af det, at det røg ud som en frustration udadtil. Når jeg ser det er jeg super ærgerlig over, at det skal vises på en måde, som om, jeg bliver sur. For jeg bliver ærgerlig, og grunden til, at jeg reagerer, som jeg gør, er fordi jeg bliver såret.

Farvel til fyrene

Roseceremoni efter roseceremoni har man da også kunnet se de fravalgte fyre tage afsked med resten af drengeflokken, før turen går mod Danmark.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne giver opsang: Tænk jer om

I Morten tilfælde lyder der dog blot et 'Ka' I ha' det!" til de to bachelorettes, efter de har fået en krammer. Intet farvel til gutterne.

- Det synes jeg er megatarveligt: At man klipper mig sammen på en måde, som om jeg bare skulle være kold i røven og ikke ville sige farvel til nogen, fortæller Morten og slår fast:

LÆS OGSÅ: Maria Mainz' store sorg: Må undvære sønnen

- Jeg får sagt farvel til drengene og holder endda en lang tale om, hvor meget jeg elsker dem hver især og glæder mig til at se dem, når vi kommer hjem. Jeg kan tydeligt huske det, ord for ord, hvad jeg sagde. Og det var så fint, at jeg synes det er så hamrende ærgerligt, og frustrerende, faktisk, at klipperne ikke har taget det med, så jeg virker som en kold skid, der bare ville ud af vagten.