Mette indrømmer: Det fortryder jeg

Der bliver lavet mange til- og fravalg i 'Bachelorette', men særlig en ting ville Mette godt have gjort anderledes.

I 'Bachelorette' er tiden inde til, at Mette og Julie skal tage det afgørende valg om hvilke to fyre, der kommer med til næste uges finale.

Derfor sidder følelserne da også uden på tøjet for kvinderne såvel som mændene.

LÆS OGSÅ: Magisk mingle: Derfor kysser Julie ham ikke

Allerede forud for den afgørende roseceremoni giver Nicolai udtryk for, at han ikke forventer at få en af Mettes sidste roser.

Til hans store overraskelse kan Mette dog til minglen berette, at hun endnu ikke har lagt sig fast på, hvem der skal med videre på drømmedate - og selvom det måske for seeren har virket selvskrevet, at det blev Stig og Boris, så var hun faktisk i tvivl til det sidste.

Det afslører Mette overfor HER&NU/Realityportalen.

- Jeg havde på fornemmelsen, at det skulle være Boris og Stig, men Nicolai gjorde et rigtig godt indtryk på mine søskende, og jeg kunne godt tænke mig at have brugt mere tid med ham, fortæller hun.

Var ikke sikker

På daten dagen før, hvor bejlerne mødte Mettes familie, åbnede Nicolai nemlig op og gjorde det klart, at han havde det svært med, tingene så småt lakkede mod enden.

- Han bliver meget følelsesladet, og det vakte et eller andet i mig, fortæller Mette og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Anklaget for dyremishandling: Nu svarer hun igen

- Det, jeg så af ham til familiedaten og til minglingen var bare rigtig fint, så jeg var ikke 100 procent sikker.

Med fire bejlere tilbage og kun to roser at dele ud af, var Mette nødsaget til at sige farvel til to fyre ved roseceremonien, og det ærgrer hende.

- Hvis det var bare en, jeg skulle vælge fra, havde jeg jo nok beholdt Nicolai. Jeg ville ønske, jeg kunne beholde tre, så jeg havde en ekstra chance, fortæller hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Maria Mainz' store sorg: Må undvære sønnen

- Jeg fortryder, jeg ikke brugte mere tid med ham. Men sådan synes jeg, jeg har haft det med flere af fyrene. Sådan havde jeg det også med Niklas, der røg ud - men det er også lige så meget, fordi jeg har lært dem at kende efter jeg kom hjem, og de er jo bare nogle gode mænd, mange af dem.